WANT2SEE: Lekker knuffelen op Netflix en Disney+ met actie en romantiek

Films & Series Dennis Mons 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Het zijn koude dagen dus thuis op de bank ploffen is het devies, maar welke series willen we checken de aankomende dagen? WANT heeft goede tips voor je op onder andere Netflix, Disney+ en andere streamingdiensten.

Er zijn veel streamingdiensten waar we toegang tot hebben zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Het is moeilijk om bij te houden welke nieuwe titels er zijn, dus WANT heeft een lijst gemaakt met de opvallendste nieuwe titels. Deze week bieden de streamingdiensten een uitgebreid aanbod.

WANT2SEE gezellige films en series

We hebben nu een voorkeur aan curieuze films en series. Dit zijn uitstekende voorbeelden daarvan. En toegegeven, een deel leunt nogal op Kerst. Maar soit. De rest is best bruut.

#1 Het nieuwe seizoen van Emily in Paris | 21 december | Netflix

Een jaar nadat Emily vanuit Chicago naar Parijs is verhuisd voor haar droombaan, staat ze voor moeilijke keuzes op zowel werk- als liefdesgebied. Deze keuzes zullen niet alleen invloed hebben op haar toekomst in Frankrijk, maar ze blijft ook genieten van de avonturen die het leven in Parijs met zich meebrengt, wat voor verrassende wendingen zorgt. Een absolute, charmante en bitchy aanrader op Netflix.

#2 Jack Ryan | 21 december | Amazon Prime Video

In het derde seizoen van de actie-thrillerserie werkt Jack Ryan als CIA-agent in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjet-rijk te herstellen, weer tot leven wordt gewekt, meer dan 50 jaar nadat men dacht dat het was stopgezet.

Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een groter complot. Hoe dat afloopt zie je op Amazon Prime Video.

#3 Glass Onion: A Knives Out Mystery | 23 december | Netflix

Glass Onion is terug voor een tweede deel op Netflix. Natuurlijk zijn sterren als Edward Norton en James Bond-acteur Daniel Craig weer present.

De wereldberoemde detective Benoit Blanc reist naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.

#4 1923 | 19 december | SkyShowtime

“De roots van de Dutton-familie” is het volgende hoofdstuk in een verhaal met Helen Mirren en Harrison Ford als hoofdrolspelers, misschien wel de meest sexy oude mensen ter wereld. De serie, geschreven door de genomineerde voor een Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan, wordt exclusief op SkyShowtime gelanceerd op 19 december.

#5 Home Alone is nu te vinden op streaming

Laten we heel eerlijk zijn, de Home Alone-films zijn zalig. Alle films zijn gewoon te vinden op Disney+. En Macaulay Culkin is sowieso is FTW. Dit is ultieme Kerst.

Zo rijk is de Home Alone familie McCallister in het echt
De klassiekers (Afbeelding: Disney)

Dus fijne kerst met deze meesterlijke films en series van Netflix, Disney+ en anderen diensten! Mocht je meer tips willen, dan vind je die hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen