Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Apps 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

WhatsApp gaat Stranger Things-fans op hun wenken bedienen

Gebruik je WhatsApp en ben je een fan van Stranger Things? Dan hebben we goed nieuws, want dan kun je iets leuks downloaden. Het nieuwste seizoen van de hitserie staat vanaf vandaag, voor het grootste deel, op Netflix. Annuleer dus je vrijdagavondplannen, want je moet er ongeveer negen uur voor vrijmaken.

Het vierde seizoen van Stranger Things is vanaf vandaag dus te zien op Netflix, met afleveringen die een uur tot anderhalf uur duren. Dat zijn eigenlijk dus gewoon korte films. Hoe dan ook, de serie is nog altijd populair onder Netflix-kijkers, waardoor het bedrijf investeert in allerlei randzaken. Zoals stickers voor WhatsApp.

Stranger Things-stickers voor WhatsApp

Dit is natuurlijk een mooie manier om je serie nog eens onder de aandacht te brengen. Het pakket bestaat uit elf stickers tot nu toe, maar dat kunnen er nog meer worden in de toekomst. Het maakt overigens niet uit of je WhatsApp gebruikt op Android, iOS of desktop; je krijgt sowieso toegang tot de stickers.

Netflix is verleden tijd door deze 5 gratis streamingdiensten stranger things
“Hou me tegen!” (Afbeelding: Netflix)

Je krijgt onder meer toegang tot twee stickers van Eleven. Eentje vanuit het huidige seizoen, en eentje vanuit het eerste seizoen. Daarnaast zijn er drie stickers van Mike. Helaas krijgt niet iedereen de stickerbehandeling. Enkele belangrijke personages, zoals Jim Hopper, missen nog in het huidige aanbod.

Zo download je het stickerpakket

Het Stranger Things-stickerpakket downloaden voor WhatsApp is gelukkig bijna net zo gemakkelijk als de serie kijken.

  1. Open een willekeurige chat binnen de app.
  2. Selecteer het stickericoon.
  3. Tap rechts in de hoek op het plusicoon.
  4. Selecteer nu het Stranger Things-pakket.
  5. Je kunt de stickers eerst bekijken of ze meteen downloaden.

Vervolgens kun je de stickers gebruiken vanuit hetzelfde stickermenu. Stickers die je gedownload hebt staan op de bovenste rij. Tap op één van de stickers om die te versturen naar je vrienden. Mocht je je overigens afvragen waar de laatste twee afleveringen blijven, die verschijnen pas op 1 juli op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WABetaInfo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!