Willem Holleeder is terug op Videoland in populaire serie

Films & Series Jeroen Kraak 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Judas krijgt een tweede seizoen op Videoland. In de verfilming van het boek van Astrid Holleeder staat haar leven als zus van Willem centraal.

Voor Videoland is het natuurlijk geen vraag of er een tweede seizoen van Judas moet komen. De serie is ontzettend populair en scoort goed. Vooral de acteerprestaties van Gijs Naber, die Willem Holleeder speelt, bevallen zowel de kijker als critici goed. Binnenkort zien we hem opnieuw als ‘De Neus’.

Willem Holleeder in Judas

Afgelopen week kreeg Willem Holleeder in Hoger Beroep opnieuw te horen dat hij levenslang de cel in moet. RTL en Videoland grijpen dat nieuws nu aan om informatie over het tweede seizoen van Juda uit de doeken te doen. In het najaar komt het tweede seizoen van de serie naar de streamingdienst. Vandaag geeft Videoland een eerste blik op de serie door drie foto’s van Judas te delen met het publiek.

Willem Holleeder Judas Videoland
Rifka Lodeizen speelt Astrid Holleeder. (Afbeelding: Mark de Blok/Videoland)

Zelf beschrijft Videoland het tweede seizoen van de serie als volgt: “‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder.”

Videoland komt met vervolg

Zoals je ziet krijgt het tweede seizoen de naam ‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ mee. Het is daarmee het vervolg van Judas dat alweer dateert van 2019. In die serie zie je hoe het leven van zus Astrid als getuige eruitziet.

Willem Holleeder Judas Videoland
Marit van Bohemen als Sonja Holleeder. (Afbeelding: Mark de Blok/Videoland)

Gijs Naber zien we weer als Willem Holleeder, maar hij is niet de enige acteur die terugkeert naar de serie op Videoland. Ook Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen zien we weer voorbijkomen in de serie. Zij spelen zussen Astrid en Sonja Holleeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen