Fanatieke gamers, opgelet: dit is de beste laptop om mee te gamen

Gesponsord Commerciële Redactie 27 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Voor online gamers is er – behalve verliezen, natuurlijk – niets vervelender dan een trage en oververhitte laptop of een vastlopend spel. Of je nu Grand Theft Auto, Fortnite of Call of Duty speelt, een goed werkende computer is voor de fanatieke gamers onder ons een must. Op zoek naar een praktische én snelle laptop om te gamen? Die hebben we voor je: de Flow Z13 van Republic of Gamers.

Republic of Gamers (ROG) is een merk dat opgezet is door computerbedrijf ASUS om de beste hardware en software voor gamers te creëren. De innovatieve producten van ROG staan in de gamewereld bekend om hun goede kwaliteit en performance. De nieuwste veelgeprezen laptop van ROG is de Flow Z13 en wordt gezien als de meest krachtige gaming tablet die er is.

Tablet en laptop in één

Je hebt al lang geen grote computer meer nodig om goed te kunnen gamen. De Flow Z13 combineert de beste eigenschappen van verschillende soorten hardware: dit apparaat is zo veelzijdig als een computer, zo licht en mobiel als een tablet en zo praktisch als een laptop. Het is een tablet met touchscreen en een 170 graden instelbare kickstand en kan moeiteloos aangesloten worden aan een full-size toetsenbord.

Kracht van een full-size gaming laptop

Het grote voordeel van dit apparaat: het weegt slechts 1,1 kilogram en is maar 12 millimeter dik, terwijl het de kracht heeft van een full-size gaming computer. Hoe dan, vraag je? Dat heeft alles te maken met de 14-core 12th Gen Intel® Core™ i9-12900H processor, de NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti Laptop GPU en de speciale MUX Switch, die er samen voor zorgen dat de grootste games zonder moeite gespeeld kunnen worden.

Dit apparaat is zo veelzijdig als een computer, zo licht en mobiel als een tablet en zo praktisch als een laptop. ASUS

Snelste gaming tablet ter wereld

Hoe snel deze tablet en laptop in één is? Nou, dat zit wel goed – en dat is een understatement. De Flow Z13 is de snelste gaming tablet ter wereld (we herhalen: ter wereld!), ook als er veel geheugen in gebruik is. En daarover gesproken: de Flow Z13 heeft tot 16 GigaByte 5200MHz LPDDR5 geheugen en een SSD tot 1TB PCIe. Ruimte genoeg om verschillende games op te slaan en on the go mee te nemen, dus.

Mocht je nu denken: raakt dit compacte apparaat met zo veel geheugen en snelheid niet snel oververhit? Dan kunnen we je geruststellen: zelfs daar heeft ROG aan gedacht. Dankzij de Vapor Chamber-koeloplossing, liquid metal en 0dB omgevingskoeling blijft je device stil en op normale temperatuur, óók onder volle belasting.

XG Mobile ecosysteem

Om de kwaliteit van dit device naar een nóg hoger level te tillen zonder de mobiliteit te schaden, heeft ROG een handige, bijbehorende tool gemaakt. De XG Mobile is een externe GPU en I/O hub die op de laptop kan worden aangesloten voor het geval je net iets meer kracht nodig hebt op het gebied van CPU en dedicated graphics. Verder kun je gebruikmaken van een GeForce RTX™ 3080 of Radeon™ RX 6850M XT, dedicated DisplayPort en HDMI outputs, verschillende USB-poorten en een ingang voor een Ethernet-kabel.

De Flow Z13 wordt gezien als de meest krachtige gaming tablet die er is. ASUS

Je leest het: in combinatie met het XG Mobile ecosysteem is de Flow Z13 de ideale tablet en laptop voor gamers. Meer weten? Je leest alles over de Flow Z13 op de website van ASUS.

In samenwerking met ASUS

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen