Win de Horizon Forbidden West: Tallneck LEGO-set

Games Jelle van Es 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je in het bezit van een PlayStation 4 of PlayStation 5? Dan hoop ik dat je de afgelopen maanden hebt genoten van Horizon Forbidden West. Dat is toch wel één van de betere games die dit jaar is uitgebracht.

En een tijdje gelden wierp een samenwerking tussen LEGO en PlayStation mooie vruchten af. Er werd namelijk een set gelanceerd: de Horizon Forbidden West: Tallneck-set. Eentje die nu volledig is uitverkocht op de website, maar waar je hier alsnog kans op kunt maken.

Win de Horizon Forbidden West: Tallneck LEGO-set

Want wij hebben de mogelijkheid om zo’n Forbidden West: Tallneck LEGO-set weg te geven. Ideaal om lekker mee te gaan bouwen nu er iets minder grote games uitkomen. Bovendien is dit zo’n typische set die je na het voltooien perfect neerzet in bijvoorbeeld je gamekamer. Het is een echte eyecatcher, die dus vooral de hoogte ingaat, doordat je een tallneck bouwt. Vergeleken met dat gevaarte is hoofdpersonage Alloy echt maar een kleintje. Die vind je overigens ook in de set.

Lekker bouwen (Afbeelding: LEGO)

De complete Forbidden West: Tallneck LEGO-set bevat iets meer dan 1200 stenen. Dat betekent dat je dus wel even bezig bent om hem te bouwen. Een mooie druilerige zondagmiddag zou dus perfect zijn. Naast de Tallneck zelf en Alloy heb je ook de beschikking over een Watcher om te bouwen. Deze kun je voorzien van verschillende soorten ogen, afhankelijk van hoeveel gevaar hij detecteert. Verder beschikt de minifig van Alloy over een speer en een boog. Kortom, er is genoeg om lekker mee te gaan bouwen.

Zo doe je mee

Lijkt het je leuk om deze Horizon Forbidden West: Tallneck LEGO-set in huis te hebben? Doe dan mee met onze prijsvraag. Het enige dat je daarvoor moet doen is even een mail sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je kans wil maken op deze prijs. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijs naar het juiste adres kunnen sturen. Succes!

Horizon Forbidden West is het beste dat je PlayStation 5 biedt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen