WWE 2K22 moet zich uit de malaise gaan worstelen

Games Jelle van Es 11 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

De WWE 2K-reeks heeft het de afgelopen jaren behoorlijk lastig gehad. De games waren niet van de kwaliteit van weleer. En daar moet met WWE 2K22 een einde aan komen.

Dit weekend wordt de WrestleMania 37 gehouden, ondanks alle problemen rondom corona. En tijdens dat evenement is de eerste teaser voor WWE 2K22 getoond. En daarmee wordt hopelijk dus de goede weg ingeslagen.

WWE 2K22 moet de weg omhoog vinden

Het positieve aan deze WWE 2K22 aankondiging, is dat hij erg vroeg is. Normaal gesproken komt het nieuwste deel uit de reeks ergens in september of oktober uit. En dan zien we eigenlijk pas in juli de eerste beelden van de game. Men snapt bij 2K Games dat het nu even anders moet. Het vertrouwen van de community moet worden hersteld en dat doe je door gewoon veel van je game te laten zien en ze mee te nemen in het ontwikkelproces. Vandaar dat deze aankondiging in april erg vroeg is. Tegelijkertijd is hij ook wel erg karig. Op dit moment moeten we het eigenlijk doen met de onderstaande teaser trailer.

https://youtube.com/watch?v=ZXk50a0wbdU

In de teaser zien we de WWE Superstar Rey Mysterio. Of hij ook de coverathlete gaat zijn van WWE 2K22 is nog even de vraag, maar wat mij betreft mag hij het doen. Hij is namelijk een WWE-atleet die lekker athletisch is en in zijn gevechten altijd er een show van maakt. Daarnaast ziet hij er met zijn masker en zijn lucha libre stijl er tof uit. Naast hem zien we ook een glimp van Cesaro, die ook al heel wat jaren in de WWE rondloopt. Naast de aankondiging van de game en deze twee vechtersbazen, moeten we het ook nog doen met de tagline van de game: “It Hits Different.”

2K21 werd geschrapt

Dat is op dit moment alles wat we weten van WWE 2K22. Zoals gezegd is de aankondiging dus ietwat beperkt, maar het is wel goed om te zien dat de ontwikkelaar ook begrijpt dat er iets moet gebeuren. WWE 2K20 was de laatste game in de reeks. Na die matige titel werd besloten dat de serie een jaar pauze kreeg. Wat dat betreft hopen we dat dit nieuwste deel laat zien dat het extra jaar de moeite waard was.

De WWE 2K-reeks krijgt dit jaar geen nieuw deel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!