Heb je de Xbox Game Pass? Dan kun je nu Marvel Unlimited gratis krijgen

Games Jelle van Es 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een Xbox hebt, dan is het min of meer een must om de Xbox Game Pass in huis te hebben. Daarmee krijg je namelijk op dag één toegang tot de games die Microsoft zelf uitgeeft. Maar ook diverse andere games worden gratis uitgebracht op de service.

Wat dat betreft is de Xbox Game Pass echt een goede investering te noemen. Toch blijft Microsoft proberen om eventuele twijfelaars over te halen. Nu kun je er namelijk gratis Marvel Unlimited bij krijgen.

Marvel Unlimited gratis bij Xbox Game Pass

Het gaat overigens wel om een tijdelijke aanbieding van Marvel Unlimited. Met een actief abonnement op Xbox Game Pass Ultimate, dus de duurdere versie, is het mogelijk om drie maanden te genieten van de service. Het geldt dan wel alleen voor hen die nog niet eerder een abonnement op de service hebben afgenomen. Dus als je al een abonnement hebt, dan vis je helaas achter het net. Met de service krijg je toegang tot 29.000 digitale comics. Normaal gesproken betaal je daarvoor zo’n 10 dollar per maand voor. Voor een periode van drie maanden zou dat dus om zo’n 30 dollar gaan. Dat is toch een mooie bonus.

Een actief abonnement op Xbox Game Pass Ultimate kost je zo’n 12,99 euro per maand. Of je betaalt het voor drie maanden. Dan ben je 38,99 euro kwijt. Per jaar betaal je dus zo’n 160 euro. Dat is een hoop geld voor een abonnementservice. Maar als je bedenkt dat je vorig jaar via de service al games als Forza Horizon 5 en Halo Infinite scoren, dan heb je het er al gauw uit. Daarnaast heb je nog games als Guardians of the Galaxy en Rainbow Six Siege die onlangs er op uitkwamen. En kun je binnenkort losgaan met MBL The Show 22. Kortom, je krijgt er al veel bij. En dit soort extra’s makt het allen maar leuker.

Wel even oppassen

Wel is het zo dat je bij deze Xbox Game Pass Ultimate-aanbieding even moet opletten. Want de kans is groot dat je na drie maanden Marvel Unlimited een automatische verlenging krijgt. Als ej dat niet wil, moet je dus even je accountsettings aanpassen.

Forza Horizon 5 Review: de beste racegame van het jaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen