Diablo IV en 10 andere Game Pass-titels die je deze maand speelt

Games Lucas van de Wetering 20 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

De tweede golf van nieuwe Xbox Game Pass games is aangekondigd en er zitten weer mega vette games bij. Ook gaan er helaas weer games weg.

Het is bijna eind maart, en dat betekent dat het tijd is voor de tweede golf van nieuwe games voor Xbox Game Pass. Er komen weer elf nieuwe games bij die je gratis kan spelen als je Xbox Game Pass hebt.

Maar het leven kan niet altijd positief zijn en we moeten dus helaas ook weer afscheid nemen van drie verschillende games die Xbox Game Pass zullen verlaten. Toch zijn de nieuwe games meer dan genoeg om dit weer goed te maken. Dit zijn de beste games die binnenkort beschikbaar zijn op Game Pass.

The Quarry

The Quarry is een interactieve drama horror game uit 2022. De speler neemt controle over negen verschillende personages die hun laatste nacht in The Quarry summercamp moeten zien te overleven. Maar je moet veel moeilijke beslissingen maken die allemaal impact hebben op het verloop van het verhaal.

Doordat iedere beslissing in The Quarry impact heeft op het verhaal zijn er maar liefst 186 verschillende eindes. Zo kan je ervoor zorgen dat iedereen overleeft, maar dit hoeft niet. De game duurt normaal ongeveer 10 uur, maar je beslissingen hebben ook hier impact op. The Quarry is nu al te spelen via Xbox Game Pass. Een perfecte game als je fan bent van horror.

Deze games komen binnenkort op Xbox Game Pass
(Afbeelding: SupermassiveGames)

Evil West

Evil West is een third-player shooter game uit 2022. Je speelt als het karakter Jesse Rentier, een vampierenjager. Je hebt toegang tot veel verschillende wapens: van een revolver tot een vlammenwerper. Ook kan er gebruikt worden gemaakt van veel verschillende mêlee-wapens.

Verder kan je tijdens Evil West ook gebruik maken van je omgeving en finishing moves. Het spel is alleen te spelen, of co-op. De vampierenjagers-game is vanaf 21 maart te spelen op Xbox Game Pass. Als je een fan bent van shooters, is Evil West zeker het uitchecken waard.

Deze games komen binnenkort op Xbox Game Pass
(Afbeelding: Focus Home Interactive))

Diablo IV

Diablo IV is een actie role-playing game gemaakt door Blizzard uit 2023. Het is, zoals de naam zegt, de vierde game in de Diablo-serie. Het doel van Diablo 4 is eigenlijk gewoon steeds sterker worden. Door steeds sterkere wapens te vinden, kan je steeds sterkere vijanden verslaan.

Diablo IV speelt zich 50 jaar af naar de gebeurtenissen van de derde Diablo-game en gaat door op het verhaal. De speler moet na gedrogeerd te zijn, de weg terug naar huis vinden. Maar dit gebeurt niet zonder slag of stoot. Diablo IV is vanaf 28 maart te spelen op Xbox Game Pass.

Deze games komen binnenkort op Xbox Game Pass
(Afbeelding: Activision Blizzard)

F1 23

F1 23 is de officiële Formule 1 racing game die uitkwam in, je raad het al, 2023. Het is de zestiende game in de F1-reeks en net zoals de afgelopen jaren gemaakt door Codemasters.

In F1 23 zitten alle geliefde race-technieken uit de welbekende serie, inclusief de terugkeer van braking point. Dit werd voor het eerst geïntroduceerd in F1 2021. In de race-game kan je single-player en multi-player racen, maar je kan ook het verhaal van een heel seizoen volgen. F1 23 is vanaf 2 april te spelen op Xbox Game Pass.

Deze games komen binnenkort op Xbox Game Pass
(Afbeelding: Codemasters)

Xbox Game Pass aanpassingen

Toch zijn er naast alle toegevoegde games helaas een paar spellen waarvan we op 31 maart afscheid moeten nemen. Op deze dag verlaten drie verschillende games de Xbox Game Pass, natuurlijk zijn ze nog wel te spelen op de Xbox consoles.

De games in kwestie zijn Hot Wheels Unleashed, Infinite Guitars en MLB The Show 23. Toch zijn de elf games die we hiervoor in de plaats krijgen, zeker het afscheid van deze drie top-games waard. Twee daarvan hebben dan zelfs opvolgers van de vertrokken games.

Squid Game-acteur schittert in eerste trailer van Star Wars: The Acolyte

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen