Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Games 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Xbox Game Pass Ultimate heb je deze zomer al voor één hele euro

Xbox Game Pass Ultimate is de ideale dienst voor de echte gamer. Voor een vast bedrag per maand mag je een onbeperkt aantal games spelen. Eigenlijk is het een Netflix voor games.

Wil je de nieuwste games zo voordelig mogelijk spelen? Dan is de Xbox Series S in combinatie met Game Pass Ultimate misschien wel de beste keuze. Deze zomer kan het nog voordeliger. De console zelf kost nu 280 euro en de abonnementsdienst is deze zomer nog goedkoper.

Dit is Xbox Game Pass Ultimate

Op Xbox Game Pass Ultimate staan zeer veel goede games. Dat zijn niet alleen kleine namen van indie-ontwikkelaars, maar ook grotere titels zoals GTA 5, FIFA 23 en Mortal Kombat 11.
Natuurlijk komen die games niet direct na release op Game Pass. Dat is echter anders voor games die door Microsoft studio’s zelf worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan Bethesda dat is overgenomen door Microsoft. Die brengt Starfield meteen na de release naar Game Pass.

Zo scoor je een extra goedkoop lidmaatschap

Als je een echte gamer bent, dan is Xbox Game Pass Ultimate sowieso een ideale dienst. Normaal kost een lidmaatschap 14,99 euro per maand. Dat is zeer voordelig als je dat vergelijkt met de prijs van een nieuw game. Die kost al gauw rond de zeventig euro.

Deze zomer wordt het echter flink voordeliger. Microsoft heeft namelijk een speciale aanbieding. Daardoor betaal je slechts één euro om Xbox Game Pass Ultimate te gebruiken. Dit is overigens voor één maand. Daarna zal je wel 14,99 euro moeten betalen.

Deze exclusieve PlayStation 5 games speel je nu 'gratis' op Xbox
Deathloop speel je op de dienst. Afbeelding: Bethesda)

Deze promotie bestond al langer, maar is in de loop der tijd verdwenen. Waarom Microsoft hem nu weer van zolder haalt, is onbekend. Wellicht komt het doordat we midden in de vakantieperiode zitten of wil het juist spelers warm maken voor Starfield, die op 6 september uitkomt.

Deze actie is speciaal bedoeld voor nieuwe leden en mensen die Xbox Game Pass Ultimate al lange tijd niet hebben. Heb je dus al een abonnement op de dienst, dan heb je pech.

Star Wars, Fable en 5 andere toffe aankondigingen door Xbox

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!