Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Xbox-gamers kunnen harige Sonic-controllers winnen

De eerste Sonic the Hedgehog-film was wat mij betreft echt wel de moeite waard. En over een paar weken komt er een vervolg op uit. Microsoft speelt daar nu op in met een speciale Xbox en een set harige controllers

De nieuwe Xbox-producten komen niet in de winkel te liggen. In plaats daarvan is Microsoft een samenwerking aangegaan met de filmmaker Paramount Pictures om een prijsvraag rondom Sonic the Hedgehog 2 te organiseren. Op die manier kun je dus kans maken op de producten.

Speciale Xbox Series S en harige controllers voor Sonic the Hedgehog 2

De set bestaat uit een Xbox Series S die speciaal voor de film Sonic the Hedgehog 2 van een ietwat andere uiterlijk is voorzien. Het gaat om een zwarte variant die voorzien van een gouden ring. Ook zie je de personages Sonic en Knuckles uit de film op de spelcomputer. Daarmee heb je dus echt een uniek exemplaar in huis. Het zal ons wat dat betreft niet verbazen dat we hem spoedig op zoiets als eBay gaan vinden.

Xbox Series S
De spelcomputer (Afbeelding: Microsoft)

Naast de speciale spelcomputer krijg je bij deze Sonic the Hedgehog 2-prijsvraag ook twee speciale Xbox-controllers. Microsoft beschrijft ze als Sonic Blue en Knuckles Red. Dat zijn de kleuren van de producten, maar dat is niet hetgeen dat het meest opvalt. Nee, deze controllers zijn harig. Op die manier krijg je het idee dat je de schattige personages aait terwijl je je favoriete game speelt. Of dat ook op lange termijn fijn gaat werken, dat is maar echt de vraag. Ik kan me niet voorstellen dat dit controllers zijn die lang netjes blijven. Voordat je gaat spelen is het echt zaak dat je telkens even je handen goed ontsmet.

Content in Minecraft

Momenteel kun je al in Minecraft wat speciale Sonic the Hedgehog-content spelen. Op 5 april komt daar een update met bepaalde DLC. Dit om op die manier de release van de film te vieren. Wil je zelf kans maken op de Xbox? Bezoek dan hier de pagina van Microsoft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!