Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Bizar: Xbox Series S slag goedkoper dan de PlayStation 4

Vorig jaar verscheen naast de Xbox Series X ook zijn kleinere broertje de Xbox Series S. Dit is de ideale spelcomputer als je geen grote bizarre 4K-televisie hebt en van plan bent om alles digitaal te spelen.

Zeker in combinatie met de Xbox Game Pass, waarbij je de nieuwste games vanuit Microsoft gratis krijgt, is de Xbox Series S echt een dikke aanrader. Helemaal nu de spelcomputer van een mooie prijs is voorzien en zelfs goedkoper is dan de PlayStation 4.

Xbox Series S voor een mooie prijs

Overigens is het zo goed als onmogelijk om nu een PlayStation 4 ergens te kopen. Net als de PlayStation 5 is het een spelcomputer die zwaar moeilijk leverbaar is. Dat is niet het geval met de Xbox Series S. die spelcomputer is eigenlijk al een lange tijd goed leverbaar. Waarschijnlijk komt dat omdat men liever voor de Series X gaat. En dat snap ik ook wel, want daarmee ben je echt klaar voor de toekomst. Maar dan betaal je wel bijna twee keer zoveel.

Xbox Game Pass
Series S met controller (Afbeelding: Kamil S / Unsplash)

Want waar de Xbox Series X, als het je lukt om hem in de winkel te kopen, zo’n 499 euro kost, daar is het nu mogelijk om de Xbox Series S voor 265 euro te kopen. En dat is dus echt een nette prijs voor een spelcomputer waarmee je de nieuwste games kunt spelen. Als je dan ook de Xbox Game Pass voor drie maanden er bij neemt, dan kun je voor 300 euro genieten van games als Forza Horizon 5, Halo Infinite, Gears 5, Flight Simulator en alle andere toffe games die beschikbaar zijn. Dat is gewoon een hele goede deal als je het ons vraagt.

Meer goede deals

Naast deze mooie deal voor de Xbox Series S heb je met Black Friday natuurlijk nog een hoop andere topdeals om van te profiteren. Mocht je een PlayStation 5 hebben, dan zijn dit een paar dikke aanraders.

Black Friday: bespaar flink op deze PlayStation 5 games

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!