Black Friday: bespaar flink op deze PlayStation 5 games

Games Jelle van Es 19 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Black Friday is eigenlijk pas volgende vrijdag, maar dat neemt niet weg dat veel partijen nu al met mooie kortingen smijten. Zo kun je onder andere nu profiteren van heel wat PlayStation 5-games met korting.

En het zijn deze keer geen PlayStation 5-games die een jaar geleden verschenen. Toen was de spelcomputer nog maar net uit. Nee, het zijn titels die in de meeste gevallen slechts een paar maanden of zelfs een paar weken oud zijn. En het zijn stuk voor stuk echte toffe games die een zware meerwaarde hebben voor je verzameling.

PlayStation 5 Black Friday-deals

Marvel’s Guardians of the Galaxy

We beginnen dit overzicht gelijk met een hele goede titel. Marvel’s Guardians of the Galaxy is nog maar een paar weken geleden uitgekomen en was wat mij betreft een schot in de roos. Deze game is op verschillende platformen te spelen, maar als je een PlayStation 5 hebt, dan wil je hem daar eigenlijk op gaan beleven. Het biedt een heerlijk avontuur met de verschillende helden die je kent van de films en de comics. De game is echt de moeite waard, zeker nu je hem met meer dan vijftig procent korting kan scoren. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Marvel's Guardians of the Galaxy
Marvel’s Guardians of the Galaxy (Afbeelding: Square Enix)

Ghost of Tsushima: Director’s Cut

In 2020 zagen we met Ghost of Tsushima een fantastische game op de PlayStation 4. Deze zomer kwam de game opnieuw uit, maar deze keer op de PlayStation 5 als een zogenaamde Director’s Cut. Daarmee kon je profiteren van de vele verschillende voordelen die de PS5 heeft, maar krijg je er ook een stukje extra content bij in de vorm van Iki Island. Daarmee is de toch al enorm toffe game alleen maar beter geworden. En nu kun je hem dus spelen met een flinke korting. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Ghost of Tsushima Director’s Cut 4 PlayStation 5
Ghost of Tsushima Director’s Cut (Afbeelding: Sony)

NBA 2K22

De derde game uit dit rijtje is mijn persoonlijke favoriet. Elk jaar speel ik het nieuwste deel in de NBA 2K-serie uitgebreid. Dat geldt ook voor NBA 2K22. Het is het tweede jaar op rij dat de game op de PlayStation 5 komt. Het nieuwste deel weet op een aantal punten verbetering te brengen, hoewel de basis eigenlijk jaren hetzelfde is. Uiteraard kun je je eigen speler gaan aanmaken en daarmee een carrière aanvangen, maar je kunt ook in MyTeam je eigen Dream Team samen stellen en het daarmee op te nemen tegen andere spelers of de computer. Lees hier de review.

Scoor hem hier

NBA 2K22
NBA 2K22 (Afbeelding: 2K Games)

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart is één van de gamevoorbeelden die laat zien dat de PlayStation 5 echt veel kracht heeft. De platformgame ziet er niet alleen waanzinnig goed uit en draait als een zonnetje. Hij maakt ook gebruik van de mogelijkheden die de DualSense-controller biedt, geeft je de mogelijkheid om via dimensies snel te reizen en op die manier naar een vijand toe te gaan en hem af te maken. Dat doe je met het grote wapenaanbod die de game rijk is. Een absolute must-have die van het begin tot en met het einde boeit. Lees hier onze review.

Scoor hem hier

PlayStation 5 bezitters krijgen deze topgames via Playstation Plus
Ratchet & Clank: Rift Apart (Afbeelding: Insomniac Games)

Deathloop

De laatste game in dit rijtje met games voor de PlayStation 5 die je met een mooie korting kunt scoren is Deathloop. Ook dit is een game die eigenlijk nog niet heel erg lang uit is en wereldwijd behoorlijk wordt geprezen. Het is een unieke game van de makers van Dishonored, waarbij je te maken krijgt met vele vijanden en een mysterieuze setting. Op een eiland begin je elke keer dat de dag voorbij is of wanneer je wordt afgemaakt opnieuw. Wel word je telkens wijzer en ook iets sterker, zodat je steeds verder komt. Een game die echt uniek is en zwaar de moeite waard. Zeker voor deze prijs. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Deathloop
Deathloop (Afbeelding: Bethesda)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen