Xiaomi brengt veelbesproken Redmi Note 12 binnenkort naar Europa

Tech Mark Hofman 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Na enige tijd exclusief op de Chinese markt verkrijgbaar te zijn, komt de Redmi Note 12 ook naar Europa. Gelukkig, want er zijn veel goede verhalen te horen over de nieuwe Android-smartphone van Xiaomi.

Lang hoeven we overigens niet te wachten. Op Twitter maakt het Chinese bedrijf zelf de komst van het toestel bekend. Op donderdag 23 maart zal er een livestream van start gaan waar meer informatie gegeven wordt.

Xiaomi brengt Redmi Note 12 naar meer landen

Donderdag 23 maart is het tijd voor Live Vivid. Dat is de naam die de presentatie van Xiaomi heeft gekregen. Dat het volledig draait om de Redmi Note 12-serie is duidelijk, maar wat er precies verteld gaat worden weten we nog niet.

Xiaomi zal tijdens de presentatie in ieder geval een Android-smartphone laten zien die voor de oplettende kijker weinig verrassingen meer te bieden heeft. Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat het toestel in oktober vorig jaar al op de Chinese markt verscheen.

Welke werelddelen en landen binnenkort ook voorzien worden krijgen we tijdens Live Vivid waarschijnlijk te horen. De kans dat Europa onder de gelukkigen valt is overigens wel groot.

De presentatie start volgende week donderdag om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Een prettige toevoeging in de wereld van Android

Gezien de Xiaomi Redmi Note 12-serie al sinds oktober in China verkrijgbaar is, weten we wat er in Europa verwacht mag worden. Zo kunnen we al bijna met zekerheid zeggen dat zowel de Note 12 als de Note 12 Pro en Pro+ onze kant op zullen fietsen.

Het is overigens wel heel even wachten welke variant van de reguliere Note 12 we in Europa precies krijgen. Waar de twee Pro-modellen in India en China, de twee landen waar ze al beschikbaar zijn, hetzelfde zijn pakt de reguliere Note 12 het iets anders aan.

Betaalbaar zullen ze zeker worden, maar de exacte prijs blijft nog even giswerk. Volgende week donderdag weten we meer.

Gelekte iPhone 15 bevestigt ander ontwerp, maar is het de moeite?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen