Zelda: Breath of the Wild-eindbaas in 11 seconden verslagen

Games Jelle van Es 27 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een Nintendo Switch in je bezit hebt of van plan bent om er één te gaan kopen, dan hoop ik dat je daarbij The Legend of Zelda: Breath of the Wild bezit of gaat halen. Dat is nog altijd één van de beste games die je kunt scoren.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is zo’n typische game die je net als Skyrim tot het haast oneindige kan spelen. En als je dan bij de eindbaas komt, dan moet dat een enorme uitdaging opleveren. Of juist niet, zoals deze gamer laat zien.

Gamer maakt korte metten met Zelda: Breath of the Wild-eindbaas
Want wat voor de normale The Legend of Zelda: Breath of the Wild-gamer zo’n tientallen minuten duurt om het te verslaan, daar doet deze gamer het in slechts 11 seconden. Om dit voor elkaar te krijgen heeft de beste man wel wat moeite gedaan. Zo maakt hij gebruik van de Fierce Deity-armor set waarvoor hij de speciale Amiibo nodig heeft. Verder heeft hij een maaltijd gegeten voor het gevechte, waardoor zijn aanval drie keer zo hoog is als normaal. Het wapen dat hij gebruikt is de Savage Lynel Bow, die hij van een Lynel heeft gescoord en welke vijf pijlen per schot kan afleveren via een bonus. De Ancient Arrows die hij schiet heeft hij weer via een zijmissie vrijgespeeld. En wanneer hij aan het gevecht begint, is de healthbar van de eindbaas voor de helft gevuld, omdat hij eerder in de game de vier zogenaamde Divine Beasts heeft verslagen.

Wanneer het gevecht begint, activeert hij gelijk zijn Stasis-vaardigheid, springt hij in de lucht en kan hij in slowmotion de pijlen op de zwakke plek van de Zelda: Breath of the Wild-eindbaas afvuren. En 11 seconden later is de video afgelopen en de eindbaas verslagen. Een indrukwekkend geheel! Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen