10 kneiter slimme gadgets die je voor een prikkie in huis kunt halen

Gadgets Mark Hofman 2 aug 2021
Leestijd: 6 minuten

De prachtige wereld van technologie heeft voor veel mensen een andere betekenis. Waar de één denkt aan cybersecurity denkt de ander aan smartphones en houdt een derde zich bezig met apps. Bij WANT denken we aan al deze dingen, maar hebben we ook gadgets in een heel hoog vaandel staan.

Daarom struint onze redactie regelmatig het internet af om je kennis te laten maken met de tofste gadgets die je op dit moment kunt krijgen. Of het nu gaat om toffe toevoegingen in je thuiskantoor, tuin of slaapkamer: we houden ze ten alle tijden voor je in de gaten.

10 slimme gadgets voor een prikkie

Vandaag hebben we ons gericht op 10 slimme gadgets die eigenlijk helemaal niet zoveel geld kosten. Deze tien pareltjes zijn dus niet alleen een aanwinst voor je leven, maar ook voor de portemonnee. Nou ja, een minder grote aanslag op je portemonnee dan.

Wat ons betreft zijn de volgende tien gadgets het checken waard:

#1 Eufy Stick-On nachtlampje

In de nacht kan het lastig zijn om bepaalde dingen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het lichtknopje van het toilet of het stopcontact. In principe heb je er met een smartphone in de buurt geen gadgets voor nodig, maar het kan wel verdomd handig zijn. Wat dat betreft is de Eufy Lumi Stick-On ideaal. Je plakt ze op de muur of zet ze op de grond. Vervolgens activeer je ze door middel van drie AAA-batterijen en reageren ze vervolgens op beweging. Ideaal!

De eufy Stick-On nachtlampjes kosten je €19,99 per drie stuks.

Gadgets prikkie
De lampjes (Afbeelding: Amazon)

#2 Amazon Basics boek kluis

Het is best wel eens fijn om thuis je meest waardevolle bezittingen veilig op te kunnen bergen. Alleen moeten we eerlijk zeggen dat zo’n kluis niet bepaald de schoonheidsprijs wint. Wat dat betreft zijn we blij dat er talloze gadgets zijn die dit probleem aanpakken, zoals deze boek kluis. Dit model van Amazon Basics zet je in de kast, zonder dat iemand ook maar een seconde denkt dat er waardevolle spullen in liggen.

De Amazon Basics boeken kluis kost je €10,11 bij Amazon.

Amazon
Toffe kluis (Afbeelding: Amazon)

#3 Longzon Hand Sealer

Ik weet niet hoe het bij jou thuis zit, maar het komt bij mij nog wel eens voor dat mijn chips regelrecht de prullenbak in kunnen. Ze liggen soms iets te lang in de kast, waardoor de smaak alles behalve lekker blijft. Wat dat betreft ben ik groot fan van gadgets voor de keuken zoals deze Ionzon Hand Sealer. Door dit kleine apparaat is het mogelijk om verpakkingen en zakjes volledig af te sluiten, zodat je eten lekker lang goed blijft.

De Hand Sealer tik je voor €10,99 op de kop.

Gadgets prikkie
Zo, dat is voorlopig nog wel goed (Afbeelding: Amazon)

 

#4 Click & Carry boodschappendrager

Het dragen van meerdere boodschappentassen kan echt ongelofelijk irritant zijn. Daarom is de komst van de Click & Carry boodschappendrager ideaal. Je hangt verschillende tassen aan een van de twee kanten en draagt ze vervolgens met het handige handvat. Geen grote technologische ontwikkeling hier, maar wel heel veel gemak.

Ik heb gezocht naar een Nederlandse variant op deze gadget, maar helaas heb ik deze niet kunnen vinden. Je kunt ’em uit de Amerikaanse Amazon winkel halen voor €11,18, maar dan gaan er wel aardig wat verzendkosten mee gepaard. De keuze is aan jou.

Amazon
Makkelijk dragen (Afbeelding: Amazon)

#5 Coghlan’s Inside Cooler Lid Light

Met een beetje geluk komt het zonnige weer binnenkort onze kant op. Dan kunnen we heerlijk naar het strand, het park of het water op met een boot en genieten van het leven. Iets waar negen van de tien keer een koelbox wel bij van pas komt. Alleen als je er dan toch eentje meeneemt, zorg dan ook dat je hem voorziet van een van de handigste gadgets die ik de afgelopen tijd gezien heb: een Inside Cooler Lid Light.

Met dit licht is het mogelijk om de inhoud van je koelbox wat makkelijker te zien, wat voornamelijk in de avonduren erg van pas kan komen. En voor €9,07 hoeven we er niet lang over na te denken.

Gadgets prikkie
Licht eraan wat je wil drinken… (Afbeelding: Amazon)

#6 Stofzuiger voor je bureau

Gadgets als robotstofzuigers zijn ideaal voor het huishouden, maar ook een grote investering. Al wil dat niet zeggen dat het leven niet met “normale” stofzuigers makkelijker gemaakt kan worden. Het bewijs hiervoor komt in de vorm van de Surplex. Het is een mini stofzuiger die je voor je bureau of eettafel kunt gebruiken. Flink zitten kruimelen tijdens je lunch of met een gum in de weer geweest? Pak dit kleine ding van de hoek van tafel en ruim de rommel snel op!

De Surplex Mini tik je voor €15,99 op de kop!

Amazon
Zuigen, maar dan in het klein (Afbeelding: Amazon)

#7 HAVIT Laptop Koeler

Ben jij iemand die het uiterste van zijn laptop vraagt? Dan is een laptopkoeler helemaal geen slecht idee. Dit soort gadgets zorgen er namelijk voor dat de prestaties van je laptop, zonder al te veel geld te investeren, aanzienlijk verbeteren. De HAVIT Laptop koeler is wat dat betreft een toegankelijk en uitstekend model om te kijken of het iets voor je is.

De HAVIT kost je €23,99 en tik je op de kop bij Amazon.

Gadgets prikkie
Koel de boel (Afbeelding: Amazon)

#8 Xisunred Tactische zaklamp

Zaklampen: ze zijn er, net als gadgets, in vele vormen en maten. De één beter geschikt voor buiten, de ander voor binnen. Dat laatste geldt ook zeker voor deze Xisunred. Deze twee kleine mini zaklampjes zorgen er, met een maximale helderheid van 3000 lumen, voor dat je altijd en overal de weg kunt vinden in huis als de stroom het even niet mere doet. Erg handig als je goed licht nodig hebt om iets te kunnen repareren.

Deze twee tactische zaklampen kosten overigens ook geen drol. Je haalt twee stuks voor €18,99 in huis.

Amazon
Licht in de duisternis (Afbeelding: Amazon)

#9 Anker powerbank

Een powerbank is een gadget die je best wel vaak voorbij ziet komen. Logisch, want ze zijn ongelofelijk handig. Toch kunnen de oplaadaccessoires best duur uitvallen en daarom is het goed om bepaald merken goed in de gaten te houden. Zo verkoopt ANKER bijvoorbeeld een 10.000mAh batterij waarmee jij je iPhone of Galaxy-smartphone meerdere keren van een volledige lading kan voorzien.

De kosten? Met een adviesprijs van €25,99 meer dan acceptabel!

Gadgets prikkie
Zo weer vol! (Afbeelding: Amazon)

#10 Sabrent 4-Port USB 2.0

Kom jij ook altijd USB-poorten tekort op je computer? Dan is het goed om te weten dat er talloze gadgets zijn die dit probleem aanpakken. Al is de Sabrent 4-Port USB 2.0 Hub wel echt een dikke aanrader. Je levert er een USB-A poort voor in, maar krijgt er vervolgens drie voor terug.

De prijs? Dankzij korting op Amazon op het moment van schrijven slechts €6,07!

Amazon
Makkelijk voor de USB-junk (Afbeelding: Amazon)

Meer gadgets?

Zoals gezegd zijn we bij WANT gek op technologie en gaat ons hart sneller kloppen van toffe gadgets. Daarom zoeken we wekelijks niet alleen de handigste, maar ook de meest innovatieve en grappige gadgets voor je.

10 perfecte gadgets waarvan je had gewild dat je ze eerder kende

Benieuwd naar welke we eerder hebben gevonden? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen