3 gadgets die je nu voor minder dan 120 euro scoort bij Albert Heijn

Deals Jeroen Kraak 15 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je nog altijd op zoek naar het ideale kerstcadeau? Dat hoeft niet zo duur te zijn want je vrienden van WANT helpen je een beetje. Wij zetten drie ideale cadeaus voor onder kerstboom op een rijtje die minder dan 120 euro kosten bij Albert Heijn.

Albert Heijn ken je vooral van je dagelijkse boodschappen en hamsters. Toch heeft het net zoals Lidl en Aldi regelmatig leuke gadgets in de aanbieding.

Wij geven je alvast drie verschillende opties die minder dan 120 euro kosten. Goed, nog steeds best wel wat geld, maar je betaalt in ieder geval minder dan normaal

Harman Kardon Onyx Studio 7

Misschien gaat je bij de naam Harman Kardon niet direct een belletje rinkelen, maar het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatieve audio. Zo is Harman Kardon het moederbedrijf van JBL en zijn de eigen producten weer net wat luxer.

Een daarvan is de Harman Kardon Onyx Studio 7, die je nu koopt bij Albert Heijn. Deze elegante speaker zorgt voor heerlijk stereogeluid, waar je ook bent. Door middel van het aluminium handvat neem je ‘m ook overal naartoe. Op een volle lading kan die acht uur mee. Het is ook mogelijk om twee exemplaren met elkaar te verbinden.

Normaal heeft de Harman Kardon Onyx Studio 7 een adviesprijs van 229 euro. Nu heb je ‘m echter voor 119 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw en zilver bij Albert Heijn.

3 gadgets die je nu voor minder dan 120 euro scoort bij Albert Heijn
(Afbeelding: Albert Heijn)

 

Chipolo One Spot bij Albert Heijn

We raken allemaal weleens ons sleutels of portemonnee kwijt. Vroeger moest je dan ook uren zoeken voordat je je spullen weer terugvond. Tegenwoordig hoeft dat niet meer want er zijn verschillende trackers op de markt.

Waarschijnlijk ken je de Apple AirTag, maar er is ook nog een andere optie voor je iPhone. Je kan namelijk ook een Chipolo gebruiken. Deze tracker werkt gewoon via de Zoek Mijn-app op de iPhone.

Als je er één koopt bij Albert Heijn, krijg je acht euro korting, waardoor je 26 euro betaalt. Voor vier stuks betaal je 69 euro in plaats van 139 euro.

3 gadgets die je nu voor minder dan 120 euro scoort bij Albert Heijn
(Afbeelding: Albert Heijn)

Fujifilm Instax-camera

Heb je een gezellig kerstdiner gepland met vrienden of familie. Dan is het natuurlijk ook prachtig om een aandenken te hebben aan die mooie tijd. Natuurlijk kan je foto’s nemen met je mobiele telefoon maar deze Fujifilm Instax-camera bij Albert Heijn maakt het net wat specialer.

Deze camera is eigenlijk de moderne variant van een polaroid. Als je een foto maakt, komt deze namelijk direct eruit rollen.

Bij deze fotocamera krijg je meteen twee fotorolletjes die elk goed zijn voor tien foto’s. Zo kun je er meteen mee aan de slag. Normaal kost deze camera 106 euro, maar nu heb je ‘m bij Albert Heijn al voor 89 euro.

(Afbeelding: Albert Heijn)

Action stunt met de prijs voor alternatief Ring videodeurbel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen