Action stunt met de prijs voor alternatief Ring videodeurbel

Deals Jeroen Kraak 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Voor een videodeurbel van Ring of Eufy moet je flink wat geld neerleggen. Gelukkig kan het veel goedkoper bij Action. Het heeft nu een exemplaar in de aanbieding waarbij je ook nog eens alle beelden kunt terugkijken.

Een videodeurbel is steeds meer een mainstream-gadget geworden. Het is handig om te weten wie er voor je deur staat voordat je opendoet. Daarnaast geeft het ook nog eens een veiliger gevoel. Je kunt die van Ring en Eufy halen, maar je kan ook gewoon naar Action.

Met een videodeurbel heb je geen last meer van ongenode gasten voor je deur die je veel te lang aan de praat houden. Door alvast een kijkje te nemen weet je of het de moeite loont om open te doen.

Daarnaast is het ook ideaal als je even niet thuis bent, terwijl er wel een belangrijk iemand voor je deur staat. Zo kun je aan een bezorger vragen om een pakket bij de buren af te geven.

De videodeurbel van Action

Daarnaast is het ook een ideaal gadget voor je veiligheid. Hij doet niet alleen dienst als deurbel, maar net zoals die van Ring, ook als beveiligingscamera. Als je er een geheugenkaartje in doet, kun je ook gewoon beelden opnemen.

Het installeren van deze videodeurbel is eenvoudig. Je laadt de batterijen van tevoren op met de meegeleverde USB-kabel. Door middel van de QR-code registreer je hem en verbind je hem met het netwerk.

Vervolgens schroef je dit Ring-alternatief van Action vast aan het kozijn en klaar ben je. De anti-diefstalschroeven zorgen ervoor dat niemand de bel zomaar weghaalt. Houd er wel rekening mee dat deze deurbel alleen een 2.4 GHz-netwerk ondersteunt.

(Afbeelding: Action)
Videodeurbel Action Ring, ring, wie is daar?

Flink goedkoper dan Ring

Naast de videodeurbel en het ophangsysteem, zit er ook een gong bij. Deze zet je neer waar je maar wilt, zodat je overal de bel van dit Ring-alternatief hoort.

Voor de prijs hoef je de videodeurbel van Action zeker niet te laten liggen. Hij kost je 39,95 euro.

Lidl duwt met steelstofzuiger perfect Dyson-alternatief in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen