Aldi geeft je met zijn goedkope airfryer hét alternatief op de frituurpan

Deals Jeroen Kraak 12 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi verkoopt meer dan alleen je dagelijkse boodschappen. Deze week heeft het de ideale airfryer in de folder waarmee je veel verschillende gerechten bereidt.

Hoewel Aldi vooral bekend staat als supermarkt, heeft het net zoals Lidl regelmatig gadgets in de aanbieding. Wij bladeren door de folder op zoek naar de beste deals voor jou.

Deze week is dat een airfryer. Bij dat apparaat denk je waarschijnlijk meteen aan Philips. Toch zijn er ook andere merken die een prima alternatief bieden. Een daarvan is Ambiano, en je scoort nu een bijzonder model voordelig bij Aldi.

De airfryer die goedkoper is bij Aldi

Deze machine is meer een mix tussen een oven en een airfryer. Aldi noemt hem dan ook heel inspirerend een ovenfryer. Deze heeft een vermogen van zo’n 1800 W.

De ovenfryer van Aldi heeft een touchbediening met led-symbolen. Zo stel je heel makkelijk in wat je precies bereidt. Ook is er een speciale warmhoudfunctie, ideaal als iemand net iets te laat is.

Je hebt dan ook de keuze uit zestien vooringestelde programma’s zoals friet, biefstuk, vis, pizza en chips. Door het venster in de ovendeur kun je precies zien of je topgerecht al klaar is. De vetopvangbak aan de onderkant zorgt ervoor dat de bodem van de ovenfryer van Aldi niet vies wordt.

Groot en extra accessoires

Je hoeft niet bang te zijn dat het niet in het apparaat past, want het is een XXL-model. Het is zelfs mogelijk om een hele kip erin te braden. Die moet je overigens wel zelf kopen bij Aldi of een andere supermarkt.

Dat geldt niet voor verschillende accessoires. Bij dit apparaat krijg je drie roosterbodems, één rotisseriemand, een set om kip te grillen en een spiezenset. Het maakt dus niet uit wat je maakt, het kan gewoon met dit apparaat.

Deze week scoor je bij Aldi dit airfryer-alternatief extra goedkoop. Je betaalt voor deze keukengadget nu 89,95 euro.

Kruidvat stunt met het perfecte koffiezetapparaat voor mensen met haast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen