Houd de telefoon van je kinderen in de gaten met deze 5 Android-apps

Apps Sam Dille 25 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Ouderlijk toezicht op internet is de modernste manier om je kind goed in de gaten te houden. Er zijn apparaten, apps en websites van Android die al het werk voor je doen. Van het tracken van de schermtijd tot het volgen van de fysieke locaties van kinderen.

Het is alleen wel lastig om een goede optie te vinden, want de Play Store zit vol met Android-apps. En er zit ook een hoop rommel tussen.

Houd je kind online in de gaten dankzij deze 5 apps

We hebben goed nieuws voor je! WANT heeft de hele Play Store voor je doorgespit zodat je dat niet meer zelf hoeft te doen. Deze vijf Android-apps zorgen ervoor dat jouw kleine altijd veilig kan internetten.

1. Net Nanny

Net Nanny is een van de meest gebruikte Android-apps voor ouderlijk toezicht. Het wordt voornamelijk gebruikt om het internet te filteren en volwassen content te blokkeren. Daarnaast geeft de Android-app waarschuwingen over de online activiteiten van het kind. Bovendien kun je schermtijdlimieten instellen en zoekopdrachten controleren via het ouderdashboard.

Download Net Nanny hier

2. Norton-family

Dit is een Android-app waarmee je het online gedrag van jouw kind op de voet kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld controleren welke video’s je kind op YouTube bekijkt en zelfs waar de kleintjes uithangen in de incognitomodus. Ook kun je alle browsegeschiedenis op Chrome bekijken. De app helpt je ook om te zien wat je kind op internet consumeert. Hij controleert de schermtijd en alle acties van je kinderen op digitale apparaten en internet.

Download Norton Family hier

3. Google Family Link for Android

Iedere ouder moet de Family Link-app installeren. Je kunt met Family Link op afstand de Google-accountinstellingen van je kind wijzigen, controleren hoeveel tijd je kind besteedt aan zijn favoriete apps en je kunt het soort apps die de kleintjes gebruiken goedkeuren of blokkeren. De app is gratis en werkt voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Download Google Family Link hier

4. Ourpact

Ourpact is een Android-app waarmee ouders app-toegang kunnen beheren, locatie en apparaatgebruik kunnen controleren en webinhoud kunnen filteren. Met behulp van OurPact kun je de schermtijd gedurende de dag beheren met geautomatiseerde schema’s. Het is heel gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor elke ouder.

Download Ourpact hier

5. Screen Time for Android

Deze laatste Android-app helpt je ook te zien wat je kind op internet allemaal doet. Hij houdt de schermtijd bij en bewaakt alle acties van je kinderen op digitale apparaten en internet.

Download Screen Time hier

Hoe een Android-gebruiker nu al de beste feature van de iPhone 14 Pro jat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen