Deze 5 Android-smartphones scoor je nu voor minder dan 200 euro

Deals Jeroen Kraak 1 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Een smartphone aanschaffen kan behoorlijk prijzig zijn. Zo zit je bij de iPhone 14 of Samsung Galaxy S23 al gauw tegen de duizend euro aan. Toch zijn er ook Android-smartphones die je voor een prikkie scoort. Wij zetten 5 goede keuzes voor onder de 200 euro op een rij.

Je kunt een smartphone net zo duur maken als je wil. Je hebt vrij dure, maar ook een aantal die prima te betalen zijn. Verwacht geen iPhone, maar wel Samsung en een aantal andere Android-merken.

5 Android smartphones die je nu voordelig scoort

Ben je benieuwd welke smartphones wij je aanbevelen? Hier komen ze.

#1 Samsung Galaxy A13 smartphones

De Samsung Galaxy A13 heb je zowel in een 4G- als 5G-uitvoering. Wij kiezen in deze lijst voor die laatste omdat je toch razendsnel internet wil op je smartphone. Bovendien draait op deze telefoon Android 12, wat zeker niet verkeerd is.

Voor 182 euro krijg je 64 GB aan opslag dat uitbreidbaar is. Daarnaast zorgt het AMOLED-scherm voor levendige kleuren. Ook kun je met de 50 megapixelhoofdcamera prima foto’s maken.

Samsung Galaxy A13 5G Android smartphones
Een Samsung hoeft niet duur te zijn. (Afbeelding: Samsung)

#2 Xiaomi Redmi 10

Xiaomi timmert hard aan de weg op de smartphonemarkt. Het bedrijf wil echt met de grote jongens meedoen en komt daarom ook met duurdere smartphones. Het bedrijf heeft echter ook een aantal leuke budgetskeuzes.

Misschien wel de beste Android-telefoon van Xiaomi onder de 200 euro is de Redmi 10. Met het 6,5 inch LCD-scherm kijk je lekker naar je favoriete serie. De telefoon heeft een 5.000 mAh-batterij, waardoor deze erg lang meegaat. Met de 50 megapixelcamera stuur je haarscherpe foto’s naar je vrienden. Je hebt deze telefoon nu voor 170 euro.

Xiaomi Redmi 10 Android smartphones
Een stijlvolle Android-smartphone. (Afbeelding: Xiaomi)

#3 Motorola Moto G52

Misschien wel een van de beste deals in de smartphones-lijst is de Motorola Moto G52. Voor minder dan 200 euro krijg je een 6,6 inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 hz.

Onder de motorkap van dit toestel zit een octa core-processor en 4 GB RAM. Met 128 GB aan opslag heb je genoeg ruimte voor de foto’s die je met de 50 megapixelcamera maakt.  Normaal kost deze telefoon je 229,99 euro, maar nu betaal je er maar 190,55 euro voor. Een prima deal, dus.

Motorola Moto G52
De telefoon van Motorola. (Afbeelding: Motorola)

#4 Nokia G21 met Android

Wie denkt dat Nokia niet meer bestaat, heeft het mis. Het bedrijf maakt nog steeds smartphones, al zijn die wel wat anders dan die van jaren geleden. Nu richt het merk zich vooral op budgetsmartphones. Zo scoor je een prima Android-telefoon voor weinig.

Met de 5.000 mAh-batterij kan de telefoon drie dagen mee. Dat doet je weer meteen denken aan die Nokia’s van weleer. Het toestel heeft met een HD-readyscherm prima beeldkwaliteit. Net zoals veel andere telefoons heeft ook dit toestel een 50 megapixelhoofdcamera. Je hebt ‘m nu voor 158 euro.

Nokia G21
Een telefoon voor weinig. (Afbeelding: Nokia)

#5 TCL 30+

TCL is  zoals Xiaomi een Chinees merk dat de laatste jaren flink aan de weg timmert. Waarschijnlijk ken je het merk vooral van de televisies, maar het maakt ook smartphones, waaronder de TCL 30+.

Dit model is nu van 239,99 euro afgeprijsd naar 196 euro. Voor dit geld krijg je een smartphone met een 6,7 inch AMOLED-scherm en 128 GB opslag. Met de 50 megapixelhoofdcamera en de macro-lenzen is dit een mooie deal te noemen.

TCL 30 plus Android-smartphones
TCL. (Afbeelding: TCL)

Ondergewaardeerde Android-functionaliteit gaat je bakken met tijd besparen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen