Van deze bedrijven hoorde je nog nooit, maar deze 5 gadgets zijn spectaculair

Gadgets Sam Dille 1 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Het is altijd leuk om nieuwe gadgets te kopen. Het is extra leuk als je iets vindt wat je in eerste instantie niet had verwacht. Wij helpen je daarbij.

Als je op zoek bent naar nieuwe gadgets, is het verleidelijk om bij de bekende merken te blijven. Vertrouwen in het merk is belangrijk, want zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Maar soms is het ook goed om eens verder te kijken dan je neus lang is. Op die manier vind je ongetwijfeld verborgen pareltjes, of bespaar je veel geld.

5 gadgets van (relatief) onbekende bedrijven

Wij helpen je op weg met een paar van onze favoriete gadgets, van bedrijven die je misschien nog niet kent. Je hoeft echt niet bang te zijn, want alle opties zijn van topkwaliteit.

#1 Coros Tempo 3: muziek streamen via een fitnesstracker

Hardlopen is een hobby waar veel mensen flink mee worstelen. Een goede oppepper is dus geen overbodige luxe. Deze fitnesstracker van Coros is daar ideaal voor.

Het gadget biedt nauwkeurige locatieservices met dual-band GPS-ondersteuning en heeft 2 GB ingebouwde MP3-opslag voor muziekstreaming zonder telefoon voor de nodige afleiding. Het heldere display maakt de fitnesstracker geschikt voor buitenactiviteiten in elk weertype. Zo kun je ook prettig doorrennen tijdens een stortbui.

Coros Tempo 3
De handige fitnesstracker (Afbeelding: Coros)

#2 De Abyxlute: gamen voor een prikkie?

Door de Nintendo Switch is handheld gaming een echte trend geworden. Het enige nadeel: de populaire console kost een paar honderd euro. Gelukkig is er een goed en betaalbaar alternatief.

De Abyxlute is een handheld cloudconsole, waarop je games van het internet kunt spelen. De spelcomputer biedt een 7-inch 1080p-scherm, 60 fps en een batterijduur van 8 uur. Hoewel je afhankelijk bent van de kwaliteit van het internet, draaien de meeste games probleemloos.

Wil jij je huis extra beveiligen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is de TP-Link Tapo C100 een prima startpunt. Hoewel de gadget niet zo krachtig is als high-end camera’s, zoals Nest of Ring, is hij perfect voor eenvoudige monitoring van je huis terwijl je weg bent.

TP-Link Tapo C100
Goed beveiligd (Afbeelding: TP-Link)

#4 Ultenic T10: de voordelige robotstofzuiger

Robotstofzuigers heb je in alle soorten en maten. Maar de Ultenic T10 is een van onze favorieten. Deze stofzuiger kost de helft of zelfs minder dan zijn concurrenten, maar biedt nog steeds smart home-integratie en topkwaliteit zuigkracht.

Ultenic T10 gadgets
Stofzuigen maar! (Afbeelding: TechRadar)

#5 SoundPeats Capsule3 Pro: oortjes van topkwaliteit

Het is zeldzaam om oordopjes te vinden die echt goed klinken en ook nog eens minder dan 100 euro. Maar de SoundPeats Capsule3 Pro slaagt erin. De ruisonderdrukking is prima en het geluid is indrukwekkend. Je krijgt misschien niet alle toeters en bellen zoals bij andere merken, maar als je daar overheen kunt kijken, is de gadget een topkeuze.

SoundPeats Capsule3 Pro
Lekker muziek luisteren (Afbeelding: SoundPeats)

Dit bizarre gadget maakt je schoenen van binnen schoon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen