5 goedkope mobiele airco’s die je kunt kopen bij Lidl, Action en Kruidvat

Deals Jeroen Kraak 24 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Heb je het in je huis veel te warm? Een mobiele airco kan een prima oplossing zijn. Je hoeft geen grote bedragen uit te geven, want je kunt ze ook halen bij winkels als Aldi, Lidl en Action. Wij zetten vijf modellen speciaal op een rijtje.

Bij de Aldi komen we vooral voor de dagelijkse boodschappen, terwijl we bij de Kruidvat een anti-age crème kopen, omdat we een veel te oud gezicht krijgen. Toch zijn deze winkels veel meer dan dat, want je kunt er tegenwoordig allerlei dingen kopen. Zo ook een mobiele airco.

De ideale airco

Door klimaat verandering krijgen we steeds meer te maken met warmere dagen. Een raampje openzetten helpt dan niet meer en dus zijn er rigoureuzere ingrepen nodig om te verkoelen. Je kunt natuurlijk een natte handdoek in je nek leggen of je hoofd in de koelkast steken, maar er is een makkelijkere optie. Wat denk je van een mobiele airco? Hier komen vijf goedkope opties. Maar vooraf eerst een waarschuwing. Doe het niet zoals Kramer in de onderstaande video!

Comfee Mobiele Airco | Lidl

Goed, terug naar de airco’s. Als je aan goedkoop denkt, komt de naam van Lidl vast wel in je op. De supermarkt verkoopt niet alleen bananen tegen een lage prijs, maar ook mobiele airco’s. Het heeft nu de Smart Cool 7000 in de aanbieding. Deze kun je nu met 45 procent korting scoren voor 219 euro. Deze heeft een koelvermogen van 7000 BTU, waardoor je ruimtes tot 25 vierkante meter kunt verkoelen. Ideaal dus voor in de slaapkamer. Dat voorkomt plakkerige nachten!

Lidl Airco
Zo kun jij er ook bijzitten. (Afbeelding: Lidl)

Tristar Airconditioner | Action

Wil je een goed elektrisch apparaat, maar wil je niet de prijzen van de A-merken betalen? Dan kom je regelmatig uit bij Tristar. De apparaten van het merk zijn bij verschillende discounters als Lidl en Action te krijgen. Het bedrijf maakt ook mobiele airco’s. De Action heeft er nu een in de aanbieding voor nog geen 200 euro. Deze kan koelen en ook dienen als ventilator en ontvochtiger. Met een koelvermogen van 9000 BTU heb je het zeker niet te warm.

Tristar Action
Drie sterren (Afbeelding: Tristar)

Nedis mobiele airco | Kruidvat

Je kunt bij Kruidvat natuurlijk deodorant kopen tegen het zweet. Je kunt er ook voor kiezen om helemaal niet te zweten. Ook daarvoor kun je bij de drogisterij terecht, want de winkel verkoopt ook mobiele airco’s. Het heeft nu zelfs een airco in de aanbieding met een koelkracht van 12.000 BTU. Hiermee kun je kamers tot 100 kubieke meter verkoelen. Heb je dus een studio of een grotere woonkamer, dan wordt dit je beste vriend. Je scoort ‘m voor 349 euro.

Mobiele airco Kruidvat
Niet meer zweten. (Afbeelding: Kruidvat)

Inventum mobiele airco | Albert Heijn

Zoek je liever een mobiele airco van een A-merk? Dan moet je naar Albert Heijn. De supermarkt heeft er nu eentje in de aanbieding van Inventum. Je weet wel, dat merk dat onder andere ook prima wasmachines en vaatwassers maakt. Deze is niet zo krachtig als die van Nedis, maar met 9000 BTU kun je nog steeds kamers tot 80 kubieke meter verkoelen. Hij is nu 40 euro goedkoper dan normaal, waardoor je ‘m scoort voor 199 euro.

Mobiele Airco Inventum
Ahaaaa (Afbeelding: Inventum)

Sauber Airconditioner | Blokker

De goedkoopste mobiele airco vinden we echter niet bij de supermarkten, maar gewoon bij Blokker. Sauber betekent in het Duits schoon en deze heeft bovendien een sehr schöne prijs. Net zoals de meeste airco’s in deze lijst heeft deze ook een koelvermogen van 9000 BTU. Je hebt de keuze voor temperaturen tussen de 16 en 31 graden. Natuurlijk zit er ook gewoon een afstandsbediening en een digitaal display bij. Zo wordt het nooit te warm. We maakten je al lekker met de prijs. Deze is met 169 euro een prima deal te noemen.

Sauber Blokker
Een schone aanbieding. (Afbeelding: Blokker)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen