5 WK-gadgets die je absoluut in huis moet halen

Gadgets Dennis Mons 16 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Aankomend weekend gaat het WK weer van start. Het nog altijd even wennen dat het in de winter wordt gehouden, maar die oranjekoorts zal ongetwijfeld weer aangewakkerd worden. Een mooi excuus dus om deze toffe gadgets aan te schaffen.

Het voordeel van een WK is dat je jezelf een excuus kan geven om dingen aan te schaffen die je wellicht nodig hebt maar gewoon wil hebben. Dit zijn 5 fantastische voorbeelden.

WK-gadgets voor een budget: de Mini-beamer

Verwacht niet dat je voor slechts 5o euro een beamer in huis haalt die superfel is (hij heeft 1000 Lumen). Daarnaast heeft hij ook een lage resolutie (320 x 240). Desalniettemin kan je hier prima een wedstrijd op kijken, zonder dat het een vermogen kost. En het mooie is: hij is superklein, dus je kan hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

mini beamer, wk
Groot beeld uit een klein doosje. (Afbeelding: Bol.com)

Houd je drinken koel en op loopafstand

Heb je tijdens de wedstrijden zin in een koel biertje (duh), maar heb je geen zin om helemaal naar de keuken te lopen: de Husky KK50 mini is dan je beste maatje. De koelkast is niet héél groot dus neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast heeft hij een awesome Nederlands elftalthema. De Husky is voor 297 euro hier te koop.

Husky, WK
Perfect als je geen zin hebt om te lopen. (Afbeelding: Bol.com)

Ga vol voor 4K tijdens dit WK!

Vooropgesteld: de wedstrijden zijn in Ultra HD te kijken en helaas niet in 4K, maar dat mag de pret niet drukken: het is toch een puik excuus om te investeren in een nieuwe tv. In het verleden was je al snel meer dan 1000 euro kwijt voor een 4K-televisie, maar dat is allang niet meer het geval. Neem bijvoorbeeld deze Samsung UE43TU7022. Hij heeft een Samsung Crystal Display van 43 inch (109 cm) dat beschikt over HDR. En het mooie is: hij kost slechts 369 euro.

samsung, wk, tv
Check de wedstrijden in de beste kwaliteit. (Afbeelding: Bol.com)

Laat de wedstrijden door je huis knallen!

Een goede televisie is sowieso wel mooi meegenomen voor de beleving van een wedstrijd. Maar laten we dit WK zeker ook het geluid niet vergeten. Vaak laten speakers op tv’s (zelfs de duurdere) namelijk behoorlijk te wensen over. Deze zeer betaalbare soundbar biedt soelaas. De OK., OCS 50 kost maar 39,99 euro en beschikt over Bluetooth zodat je ook muziek vanaf je telefoon af kunt spelen tijdens de rust.

soundbar, wk
Bij goed beeld hoort goed geluid. (Afbeelding: Mediamarkt)

De klassieker: de bierhelm

Over het algemeen hanteren we de gouden regel dat een gadget altijd een stekker of batterijen moet hebben, maar om deze klassieker kunnen we gewoon niet heen, dit WK. De bierhelm is een absolute must-have voor tijdens de wedstrijd. Je ziet er debiel uit en er komt waarschijnlijk schuimend, pislauwe pils uit. Perfect dus voor een voetbalwedstrijd! En het mooie is: ze kosten maar zo’n 20 euro.

bierhelm, wk
Dan kan je heerlijk voor schut zitten tijdens het WK. (Afbeelding: Bol.com)

Check hier ook ons artikel over de innovatieve manier waarop AI buitenspel controleert tijdens het WK

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen