Magistrale aanhangers voor je elektrische fiets verrassend genoeg een must

Elektrische fietsen Sam Dille 2 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Rijden met een elektrische fiets is heerlijk, maar soms heb je behoefte aan meer ruimte. Dan kom je al snel uit bij een aanhanger. Maar welke kun je het beste aanschaffen?

Een aanhanger voor je elektrische fiets is een handige aankoop op verschillende vlakken. Ten eerste biedt het extra laadruimte, zodat je gemakkelijk boodschappen, bagage of andere spullen kunt vervoeren. Het is handig als je grotere items hebt die niet op je fiets passen.

Daarnaast kun je met een aanhanger ook kinderen of huisdieren veilig en comfortabel meenemen tijdens het fietsen. Het is een geweldige manier om je fiets veelzijdiger te maken en meer mogelijkheden te hebben voor vervoer.

5 geweldige aanhangers voor je elektrische fiets

Maar het vinden van jouw ideale aanhanger voor de elektrische fiets is nog best pittig. Je hebt immers veel mogelijkheden om uit te kiezen. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de beste aanhangers die je op dit moment kunt kopen. Hopelijk zit er iets voor je tussen.

#1 Duramaxx Mountee

De Duramaxx Mountee is een geweldige keuze als je veel bagage wilt vervoeren met je elektrische fiets. Met een inhoud van 130 liter kun je makkelijk zelfs complete kampeeruitrusting meenemen. Het stevige frame van stalen buizen zorgt ervoor dat de kar tot 60 kg lading kan dragen zonder problemen.

Duramaxx Mountee
(Afbeelding: Duramaxx)

Als je de fietskar niet nodig hebt, kun je de wielen dankzij het snelspansysteem snel verwijderen en de kar in enkele stappen opvouwen. Zelfs de dissel kan worden neergeklapt, waardoor het opbergen heel gemakkelijk wordt.

#2 Hamax fietskar voor honden

Deze aanhanger is ideaal voor dierenvrienden. Hij is namelijk speciaal ontworpen om je hond mee te nemen op je elektrische fiets. De Hamax is geschikt voor honden tot 35 kilogram en 63 centimeter hoog.

De kar heeft handige functies zoals een parkeerrem, ramen van versterkt gaas voor ventilatie en een achteringang voor oudere of zieke honden. De kunststof bodem is ook uitneembaar, zodat je hem makkelijk kunt schoonmaken.

Fietskar voor honden
(Afbeelding: Hamax)

Bestel jouw exemplaar hier

#3 Qeedo Cargo Trailer voor je elektrische fiets

Met de Qeedo fietsaanhanger met opklapbare bovenbouw kun je gemakkelijk boodschappen vervoeren. De laadruimte heeft met een maximumgewicht van 40 kilogram genoeg volume voor bijvoorbeeld twee drankkratten. De aanhanger heeft 16 inch wielen met luchtbanden en een autoventiel, zodat je ze hem eenvoudig kunt oppompen.

Dankzij de opklapbare bovenbouw kun je de Cargo Trailer ook makkelijk opbergen. Bij de levering krijg je de aanhangwagen, de dissel met koppeling en zelfs een afdekzeil.

qeedo Cargo Trailer
(Afbeelding: Qeedo)

Bestel jouw exemplaar hier

#4 Klarfit Cargo Bull Fietskar

Met de Klarstein Cargo Bull aanhangwagen wordt transporteren een eitje. Of je nu gaat winkelen, tuinieren, picknicken of een fietstocht maakt, deze aanhanger biedt ruimte voor koffers, kratten en meer.

Het stalen frame kan tot 40 kilogram dragen en er is een watervaste bespanning en afdekking inbegrepen. Met de 16 inch wielen en reflectoren is je elektrische fiets ook goed zichtbaar voor het verkeer.

Klarfit Cargo Bull
(Afbeelding: Klarfit)

Bestel jouw exemplaar hier

#5 Burley Bee Fietsaanhanger

Naast het vervoeren van spullen, gebruik je een aanhanger ook voor het vervoeren van de kleintjes. De Burley Bee Fietsaanhanger is je beste keuze. De aanhanger voor je elektrische fiets is inklapbaar, dus makkelijk op te bergen en te vervoeren.

De 50,8 cm wielen kunnen snel worden verwijderd met een drukknop. De aanhanger heeft getinte zijruiten voor extra bescherming tegen de zon. Ook heeft hij een 5-punts gordelsysteem voor maximale veiligheid. En het beste van alles: hij wordt geleverd met een trekhaak, trekstang en veiligheidsvlag, zodat je direct kunt gaan fietsen.

Burley Bee Fietsaanhanger
(Afbeelding: Burley)

Bestel jouw exemplaar hier

Waarom automobilisten gewoon blij kunnen zijn met die elektrische fiets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen