Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Action heeft deze 3 slimme goedkope gadgets in de aanbieding

Het is dinsdag en dat betekent dat er verschillende folders met allerlei aanbiedingen op de mat vallen, waaronder die van Action. Maar welke gadgets kun je daar nu scoren voor weinig?

Action is misschien wel de guilty pleasure van alle winkels. Hoewel je het niet graag toegeeft, loop je er stiekem regelmatig graag naar binnen. De winkel heeft allerlei producten in de aanbieding, waaronder een aantal gadgets. Wij zetten de drie toppers van deze week voor je op een rij.

Goedkope gadgets bij Action in de aanbieding

Welke drie gadgets mag je echt niet missen uit de Action Folder? Dit zijn volgens ons de beste drie aanbiedingen.

#1 Slimme buitenlamp

Wellicht heb je jouw huis zelf al omgetoverd tot een smart home, maar heb je de buitenkant nog even links laten liggen. Toch kan dat heel voordelig met de slimme buitenlamp die Action nu in de aanbieding heeft.

De lamp heeft een aanpasbare lichtsterkte en kleurtemperatuur. Daarnaast zit het met een levensduur van 30.000 uur ook helemaal goed. Je betaalt voor de slimme lamp die nu in de aanbieding is 18,95 euro bij Action.

Action heeft deze 3 slimme goedkope gadgets in de aanbieding
ideaal licht voor buiten. (Afbeelding: Action)

#2 Draadloze luchtcompressor in de aanbieding

Als je een auto of fiets hebt, is het belangrijk om de banden op de juiste spanning te houden. Niet alleen zorgt het ervoor dat je minder snel een lekke band krijgt, maar het kan ook behoorlijk wat brandstof besparen, wat weer goed is voor je portemonnee. In de Formule 1 is de juiste bandenspanning bijvoorbeeld van cruciaal belang.

Met deze draadloze luchtcompressor meet je niet alleen de bandenspanning, maar pompt de gadget ze ook nog eens voor je op. Bij Action betaal je voor deze aanbieding 29,95 euro.

Action heeft deze 3 slimme goedkope gadgets in de aanbieding
Niemand wil slappe bandjes. (Afbeelding: Action)

#3 Natte en droge vloerreiniger bij Action

Een schone vloer is een mooi visitekaartje voor je huis. Stof en vuil wil je er gewoon niet op hebben. Gebeurt dat toch? Dan is deze vloerreiniger van Action de ideale aanbieding om nu mee te pakken.

Met het grootste gemak verwijdert deze vloerreiniger van Action vuil, gemorste vloeistoffen en haren van huisdieren zonder de vloer aan te tasten. De vloeren drogen snel en bijna streeploos zodat je er weer snel overheen kunt lopen. De vloerreiniger van Action heb je nu voor 49,95 euro.

Action heeft deze 3 slimme goedkope gadgets in de aanbieding
In no-time een schone vloer. (Afbeelding: Action)

Lidl stunt deze week met deze 5 topgadgets met flinke korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!