Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Action stunt met deze 3 top-gadgets in de aanbieding

Action is de ideale winkel om goedkope spullen te scoren. Dat geldt niet alleen voor wasmiddel of snoep, maar ook voor gadgets. We hebben de beste drie aanbiedingen van deze week voor je op een rij gezet.

Bij Action vind je bijna altijd wel een aanbieding die bij je past. Of het nu om iets lekkers gaat of juist om een leuke accessoire. Misschien verwacht je het niet van deze winkel, maar er zijn ook regelmatig gadgets te vinden, net zoals bijvoorbeeld Kruidvat.

3 gadgets bij Action in de aanbieding

Maar welke gadgets mag je deze week echt niet missen bij Action? Hier zijn ze.

#1 Multifunctionele kruimelzuiger

Een kruimelzuiger is erg handig om in huis te hebben. Hiermee kun je niet alleen lastige hoekjes schoonmaken, maar ook bijvoorbeeld meubels of een vensterbank. Action heeft nu een handig exemplaar in de aanbieding.

Deze kruimelzuiger heeft een gebruiksduur van 30 minuten per laadbeurt. Bovendien heeft het apparaat ook een boostfunctie, zodat je extra kracht hebt wanneer dat nodig is. Je krijgt er ook extra hulpstukken bij. Je kunt deze nu krijgen voor 39,95 euro.

Kruimelzuiger Action
De kruimelzuiger in actie. (Afbeelding: Action)

#2 Mini-wasmachine

Een gewone wasmachine neemt veel ruimte in, maar wast wel goed. Toch kan een kleiner exemplaar soms handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je met de caravan op vakantie gaat of slechts een kleine was hoeft te doen. Deze kun je nu vinden bij Action.

De winkel waar je bijna alles kunt kopen, heeft er eentje van het merk Blumill. In dit exemplaar kun je in totaal drie kilo wassen. Hij is makkelijk op te bergen en te vervoeren. De mini-wasmachine heeft ook een mini-prijs. Je kunt deze nu krijgen voor 49,95 euro.

Mini wasmachine Action
Makkelijk op te bergen. (Afbeelding: Action)

#3 Elektrische terrasverwarmer in de aanbieding bij Action

De afgelopen weken waren niet echt ideaal om op het terras te zitten. Niet alleen vanwege alle regen, maar ook vanwege de wat koudere temperaturen. Dit laatste probleem kun je gemakkelijk oplossen met de terrasverwarmer die nu bij Action in de aanbieding is.

Dit exemplaar heeft een vermogen van maximaal 2000 watt. Hiermee kun je wel 12 vierkante meter verwarmen. Je kunt dus ook op koudere dagen genieten van een drankje op je balkon of in de achtertuin. Je kunt deze nu krijgen voor 59,95 euro.

Terrasverwarmer Action
Zo heb je het buiten toch nog warm. (Afbeelding: Action)

Dit zijn de 3 beste gadgets uit de Aldi-folder van deze week

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!