iPhone 15 Pro komt er zo uit te zien, volgens gelekt document

Apple Jeroen Kraak 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Nog een maand wachten, en dan zien we hoe de iPhone 15 Pro er precies uitziet. Toch hebben we nu al een goed beeld door een gelekt document.

De iPhone 15 Pro krijgt een aantal flinke vernieuwingen met zich mee. Aan de onderkant zit voor het eerst een USB-C-poort en binnenin zit de eerste 3nm-chip voor de iPhone. Hoe het toestel er precies uit gaat zien, lijkt door een gelekt document duidelijk te worden.

@wantnl

Nederland gaat lekker op deze 3 serie 😍 #netflix #netflixseries #netflixseries2023 #seriesnetflix #content #tips #streaming #streamingtips

♬ origineel geluid – WANT – WANT

Veranderingen aan de iPhone 15 Pro

De lancering van de iPhone 15 lijkt nog maar een maand weg, en dus duiken er allerlei geruchten op. De één is betrouwbaarder dan de ander, maar analist Majin Bu heeft het vaak bij het rechte eind. Dit keer heeft hij de blauwdruk van de iPhone 15 Pro gedeeld.

Op de afbeelding van de analist zien we de precieze afmetingen van de 15 Pro staan. Daarnaast zijn ook een aantal verschillen te zien met de 14 Pro. Zo staat de actieknop erop. Ook is er aan de onderkant een opening te zien, al is het in deze tekening onduidelijk of het een USB-C-poort of de reguliere Lightning-poort is. Toch lijkt het USB-C te worden gezien de geruchtenstroom.

Zo groot wordt het toestel

De diepte van de iPhone 15 Pro lijkt iets groter dan vorig jaar. Die van de 15 Pro is 8,24 mm, terwijl dat vorig jaar 7,85 mm was. Daarnaast lijken de zijkanten gladder te zijn, zodat het ondanks dat het iets dikker is, makkelijker in je zak past.

De camera van het toestel lijkt ook iets breder dan die van vorig jaar, maar wel iets minder lang. De camera is 38 bij 37,5 mm.

Toch weten we pas echt hoe de iPhone 15 Pro eruitziet tijdens de lancering, want betrouwbare analisten zitten er ook weleens naast. Zo gingen er vorig jaar geruchten over een plat scherm van de Apple Watch Series 9 die uiteindelijk niet waar bleken te zijn.

Deze verborgen ‘vampierfunctie’ zuigt je iPhone-batterij leeg

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen