Action stunt met deze 3 gadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 29 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Action is de winkel waar je bijna alles kunt vinden. Goedkoop wasmiddel, snoep en zelfs gadgets. In dat laatste zijn we natuurlijk extra geïnteresseerd. Wij zetten de beste aanbiedingen op een rij.

Action is voor veel mensen een echte guilty pleasure. Het is heerlijk om er even rond te neuzen om te zien wat er allemaal te halen is en welke aanbiedingen er zijn. Ook in week 35 vind je er weer een aantal gadgets voor weinig geld.

De drie ideale aanbiedingen van Action

Maar welke aanbiedingen mag je echt niet missen? Wij zetten voor jou de drie beste op een rij.

#1 Bluetoothspeaker bij Action

Een bluetoothspeaker is een ideale gadget voor de echte muziekliefhebber. Of je nu thuis bent of gewoon lekker naar het strand gaat, overal neem je jouw eigen muziek mee naartoe. Action heeft er nu één in de aanbieding.

Deze speaker heeft een 70 watt luidspreker en een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz. Zo heb je zowel heldere tonen als een diepere bass. Op een volle lading gaat die tot 70 uur mee. Is dat toch te kort? Dan laad je ‘m op via de USB-C-aansluiting. Qua uiterlijk heeft hij best wel wat weg van die van JBL. Hij kost je nu 79,95 euro.

Speaker Action
(Afbeelding: Action)

#2 LSC Smart Connect plafondlamp

Voor slimme lampen hoef je echt niet alleen bij Philips Hue te zijn. Ook Action heeft een hele lijn in de aanbieding, die natuurlijk veel minder kost. Via de speciale app kun je de kleur van je lamp aanpassen en bepaalde schema’s maken. Zo creëer je de perfecte sfeer in je huis.

Deze lamp heeft een levensduur van 15.000 uur. In totaal biedt het 1.300 lumen aan licht. Je hebt deze slimme plafondlamp nu voor 29,95 euro bij Action.

Slimme lamp Action
(Afbeelding: Action)

#3 Draadloze luchtcompressor

Een harde band is zeer belangrijk. Niet alleen voorkom je dat die lek raakt, ook verbruik je minder brandstof in de auto. Vooral met deze benzineprijzen is het fijn als je wat geld kunt besparen tijdens het rijden. Het kan heel simpel bij Action.

Nee, je hoeft niet met je auto naar Action te gaan. Het bedrijf heeft een draadloze luchtcompressor in de aanbieding. Je laadt ‘m eenvoudig op met een USB-kabel, waarna de compressor jouw banden kan oppompen. Hij kost je 29,95 euro.

Draadloze luchtcompressor Action
(Afbeelding: Action)

3 goedkope gadgets die je nu in de Kruidvat-folder vindt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen