3 goedkope gadgets die je nu in de Kruidvat-folder vindt

Deals Jeroen Kraak 28 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is de ideale winkel om shampoo of tandpasta te kopen, maar het is ook het ideale adres om goedkope gadgets te scoren. Ook in de folder van week 35 zijn weer flink wat aanbiedingen te vinden.

Je vrienden nemen wekelijks alle folders door van winkels als Kruidvat, Action, Lidl en Aldi. Zo hoef jij dat niet meer te doen en weet je precies waar je naartoe moet in de winkel.

Drie gadgets uit de Kruidvat-folder

Ook deze week zijn er weer toffe aanbiedingen te vinden in de Kruidvat-folder. Wij zetten de drie beste op een rij.

#1 Senseo-apparaat in de aanbieding

Je hebt eigenlijk drie groepen mensen in de koffie-wereld. Je hebt de puristen die zelf hun bonen malen en vervolgens de koffie zetten, dan is er nog de ouderwetse filtergroep en als laatste de mensen die het makkelijke kiezen en voor de koffiepads of -cups gaan.

Die laatste groep kan nu naar Kruidvat, want deze week staat er een Philips Senseo-apparaat in. Deze heeft een watertank voor zes kopjes en zet één of twee kopjes in een keer. Veel moeilijke wordt het niet. Dit apparaat is nu alleen in de winkel te krijgen met 30 euro korting. Daardoor kost die nog maar 49,99 euro.

Senseo Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Draadloze oordopjes uit de Kruidvat-folder

Dat draadloze oordopjes niet duur hoeven te zijn bewijst Kruidvat deze week. Deze zijn heel makkelijk te verbinden met je telefoon via Bluetooth.

Deze oortjes hebben een multifunctionele touchfunctie waarmee je ze makkelijk bedient. Op een volle lading gaan ze vijf uur mee. In de Kruidvat-folder staat nu een paar voor 11,99 euro.

Kruidvat oortjes
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Oral-B elektrische tandenborstel

Het best poets je je tanden met een elektrische tandenborstel, vraag dat maar aan je tandarts. Kruidvat heeft nu verschillende modellen met 50 procent korting. Er staan een aantal daarvan in de Kruidvat-folder van deze week.

Dat geldt dus ook voor de iO Series 4S. De slimme poetsdruk helpt je voorkomen dat je te hard of te zacht poetst. Zo bescherm je het tandvlees nog beter.  Met de vijftig procent korting betaal je nu nog maar 72,49 euro.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen