Action stunt met deze drie heerlijke aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 18 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Action is een winkel waar je bijna alles kunt kopen. Daar hoort ook een flink aantal gadgets bij. Maar welke wil je deze week echt niet missen? Wij zetten ze voor je op een rij.

De Action kan soms vrij onoverzichtelijk zijn, omdat de winkel ontzettend veel producten heeft. Om jou die hele zoektocht te besparen, zetten we wekelijks de beste gadgets voor je op een rij. Zo mis je de aanbiedingen waar je echt wat aan hebt, niet meer. Of heb je toch liever die van Lidl, Aldi en Kruidvat?

@wantnl

Apple gaat voor zekerheid 😏 #iPhone #iphonegeheim #smartphone #iphonetips

♬ origineel geluid – WANT

3 gadgets in de aanbieding bij Action

Maar welke gadgets wil je deze week echt niet missen? Hier komen volgens ons de drie beste aanbiedingen van week 42.

#1 Wijnkoelkast bij Action

Een lekker glaasje wijn is natuurlijk nooit weg. Dat kan bijvoorbeeld bij het eten of lekker met een stokbroodje en kaasjes op de bank terwijl je een film kijkt. Om de wijn ook goed koel te houden, heeft Action nu een speciale koelkast in de aanbieding.

In deze wijnkoelkast passen 24 flessen. Het UV-werend glas in de deur zorgt ervoor dat de wijn in optimale conditie blijft. Door zijn compacte afmeting past hij echt overal in huis. Voor deze aanbieding betaal je bij Action nu 149 euro.

Action stunt met deze drie heerlijke aanbiedingen
(Afbeelding: Action)

#2 Retro Denver wekkerradio

Wijn en muziek is ook een goede combinatie, al is dit misschien niet helemaal de functie die de maker van dit gadget voor ogen heeft. Dit is namelijk een wekkerradio en met wijn opstaan lijkt ons niet al te best idee. Doordat dit een DAB+-radio is, kun je extra veel radiostations ontvangen. Action belooft je haarscherp geluid.

Natuurlijk hoef je deze radio niet alleen te gebruiken om mee op te staan. Je kunt hem gewoon de hele dag aan laten. Dit gadget werkt zowel op batterijen als met een snoer, dus je hoeft echt niet bang te zijn dat je even zonder energie komt te zitten. Een koptelefoon sluit je aan via de 3.5mm jack-ingang. Voor dit exemplaar betaal je nu 39,95 euro. Klinkt dat even als muziek in de oren.

(Afbeelding: Action)

#3 Kindercamera met ingebouwde fotoprint

Het is leuk om je kind al vroeg kennis te laten maken met fotografie, maar we snappen best dat jij hem of haar niet meteen met je dure camera of smartphone in de hand wil laten lopen. Gelukkig heeft Action daar nu de ideale aanbieding voor.

Nee, het is geen goedkope iPhone (wat ook een leuke aanbieding zou zijn geweest). Het bedrijf heeft een speciale camera voor kinderen in het assortiment. Het leuke is dat dit gadget ook meteen de foto’s voor je kan printen. Met een prijs van 39,95 euro is dit exemplaar veel goedkoper dan een gewone camera.

(Afbeelding: Action)

3 heerlijke elektrische fietsen bij Decathlon onder de 1.000 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen