3 heerlijke elektrische fietsen bij Decathlon onder de 1.000 euro

Deals Jeroen Kraak 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Decathlon is een winkel waar je terecht kunt voor bijna alle sportartikelen die je maar wilt. Maar wist je dat de winkel ook een flink assortiment aan elektrische fietsen heeft? Wij hebben er drie voor je uitgezocht die minder dan 1.000 euro kosten.

Elektrische fietsen kunnen behoorlijk veel geld kosten. Tegenwoordig zijn er ook genoeg goedkopere exemplaren te vinden. Hiervoor hoef je niet alleen naar de Lidl te gaan, want ook Decathlon heeft er flink wat in het assortiment. Wij lichten er drie voor je uit, die minder dan 1.000 euro kosten.

@wantnl

Apple gaat voor zekerheid 😏 #iPhone #iphonegeheim #smartphone #iphonetips

♬ origineel geluid – WANT

Goedkope elektrische fietsen bij Decathlon

Decathlon heeft naast gewone tweewielers ook flink wat elektrische fietsen in huis. Deze drie zijn voor ons favoriet als je een budget van maximaal 1.000 euro hebt.

#1 Zeno

Wil je een stoere stadsfiets waarmee je echt de blits maakt? Dan is de Zeno de ideale tweewieler. Natuurlijk valt het strakke uiterlijk meteen op, maar deze e-bike heeft nog veel meer te bieden.

De accu van deze elektrische fiets is in 30 minuten volledig opgeladen. Hiermee heb je een actieradius tussen de 40 en 80 kilometer. Decathlon heeft nu de prijs verlaagd. Voorheen betaalde je voor deze tweewieler 1.800 euro, maar nu is hij beschikbaar voor 999,99 euro.

#2 Riverside 500 E elektrische fiets

Over een stoer uiterlijk gesproken. De Riverside 500 E van Decathlon mag er ook echt wel zijn. Deze elektrische fiets kun je zowel gebruiken op verharde als onverharde wegen. Het is dus een ideale allrounder. Of je nu avontuurlijk op pad gaat, of gewoon een rondje door de stad wil fietsen.

Deze elektrische fiets van Decathlon heeft in totaal drie verschillende ondersteuningsstanden tot 25 kilometer per uur. In het achterwiel zit een 250 W Brushless motor die een actieradius tot 90 kilometer heeft. Op deze e-bike krijg je nu 300 euro korting, waardoor de prijs nu op 999,99 euro ligt.

Elektrische fiets Decathlon
(Afbeelding Decathlon)

#3 Elops 120 E van Decathlon

Wil je iets meer traditioneels? Dan kom je bij Decathlon uit op de Elops 120E. Deze stadsfiets is zeer comfortabel en extreem licht, doordat je rechtop zit en een lage instap hebt. Het gewicht van het frame zelf is 7,2 kilo en de batterij weegt nog eens 2,24 kilo extra. Ook zonder ondersteuning kun je dus prima uit de voeten.

Doordat die zo licht is, heb je wel wat minder accucapaciteit. De fiets berekent dan ook op basis van je trapfrequentie hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Op de sportstand kun je maximaal zo’n 20 kilometer afleggen, terwijl de basisstand je een actieradius geeft van 50 kilometer. Net als de twee voorgaande fietsen kost ook dit exemplaar je bij Decathlon 999,99 euro.

Elektrische fiets Decathlon
(Afbeelding Decathlon)

De elektrische fiets van Cannondale die je Gazelle moet doen vergeten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen