Action smijt korting tegen videodeurbel, soundbar en meer

Deals Jeroen Kraak 1 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Gadgets koop je niet alleen bij Bol.com of de Mediamarkt. Ook bij winkels zoals Action en Lidl zijn toffe apparaten te vinden. Het grote voordeel is dat ze daar flink goedkoper zijn, vanwege spectaculaire aanbiedingen.

Toch begrijpen we dat je geen zin hebt om alle folders door te spitten. Daarom zetten wij de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Drie aanbiedingen van Action die je wilt zien

Maar welke drie gadgets in de aanbieding mag je deze week echt niet missen bij Action? Hier komen ze!

#1 Multicooker in de aanbieding bij Action

Dit lijkt misschien op een wapen uit een James Bond-film, maar het is eigenlijk gewoon een multicooker. Het is echter een handig apparaat dat zelfs 007 in de keuken zou willen gebruiken. Met dit apparaat kun je braden, stomen, slowcooken en meer.

Bovendien is deze multicooker ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Het versnelt het kookproces tot wel zes keer, waardoor je tot 70 procent kunt besparen op energie. Hierdoor kook je niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger. Je kunt het apparaat bij Action nu krijgen voor 69,95 euro.

Multicooker action aanbieding folder
(Afbeelding: Action)

#2 Videodeurbel

Van de multicooker gaan we naar de videodeurbel, want ook die is deze week in de aanbieding bij Action. Met dit exemplaar weet je precies wie er voor de deur staat zonder open te doen. Als je een geheugenkaart gebruikt, kun je later de beelden nog bekijken. Zo heb je dus ook een ideale beveiligingscamera.

Het exemplaar dat bij Action in de aanbieding is, is draadloos op te laden. Je hoeft dus niet met snoeren en allerlei andere zaken te knoeien. Daarnaast zit er ook een anti-sabotageschroefgat, zodat vandalen of criminelen het niet kunnen losmaken. Deze week kun je het krijgen voor 39,95 euro in de winkel.

videodeurbel action aanbieding folder
(Afbeelding: Action)

#3 Hyundai soundbar

Bij de naam Hyundai denk je misschien aan auto’s, maar het merk maakt ook heel leuke gadgets. Het voordeel is dat ze ook nog eens extra voordelig zijn in vergelijking met andere merken. Deze soundbar die bij Action in de aanbieding is, is daarop geen uitzondering.

Deze 80 watt soundbar heeft een ingebouwde subwoofer. Hierdoor heb je diepe, rijke bastonen en ook nog eens een helder en krachtig geluid. Niet geheel onbelangrijk: hij ziet er ook nog stijlvol uit. Je kunt dit exemplaar bij Action nu krijgen voor 79,95 euro.

Soundbar Action 2 aanbieding folder
(Afbeelding: Action)

De extreem goedkope smart tv die je deze week bij Aldi scoort

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen