Action stunt deze week met een elektrische step voor weinig

Deals Jeroen Kraak 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wekelijks nemen je vrienden van WANT de folders van de winkels door op zoek naar de beste aanbiedingen. Zo heeft Action deze week een heerlijke aanbieding die letterlijk en figuurlijk op rolletjes loopt: de e-step.

Waar Lidl zich deze week vooral op Black Friday richt, gaat het bij Action gewoon verder als vanouds. De winkel staat natuurlijk bekend om het feit dat je daar haast alles kunt kopen en dat tegen een lage prijs. Dat is nu niet anders, want er staat weer een heerlijke aanbieding in de folder die we graag met je delen.

De e-step uit de Action-folder

Heb je altijd al een elektrische step, oftewel een e-step, willen hebben? Dan is Action deze week het juiste adres. In de folder staat er nu eentje van een gerenommeerd merk voor weinig.

Om precies te zijn is dat Segway. Dat merk ken je wellicht van het gelijknamige voertuig, een tweewieler waarop je staat en naar voren leunt om vooruit te gaan. Het bedrijf maakt echter ook e-steps, en een daarvan vind je nu in de Action-folder.

De Segway Ninebot Kickscooter F25SE II heeft een krachtige motor. Hiermee haal je een snelheid van 25 kilometer per uur. Op volle lading heeft de e-step tevens een actieradius van 25 kilometer. De schijfremmen zorgen ervoor dat je snel stilstaat in noodsituaties.

De e-step is ideaal om mee te nemen, want hij is makkelijk opvouwbaar. Zo past die simpel in de kofferbak of onder de stoel in de trein. Het display zorgt dan weer voor een comfortabele ervaring als je aan het rijden bent. Je ziet alle belangrijke informatie zoals snelheid, batterijniveau en rijmodus.

Action stunt deze week met een e-step voor weinig in folder
(Afbeelding: Action)

Dit betaal je voor deze aanbieding

Toch moet je wel oppassen met de aanschaf bij Action. Deze elektrische step is namelijk niet legaal in Nederland. Een e-step in ons land mag alleen als je ook zelf af en toe moet steppen. In België kan je er echter wel gewoon de weg mee op.

Wil je echter toch de e-step bij Action aanschaffen, dan heeft de winkel een fijne aanbieding. Je haalt het exemplaar uit de folder nu in huis voor 299 euro.

Aldi negeert Black Friday maar slingert Android smart tv wel in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen