Action heeft ideale aanbieding voor je keuken en energierekening

Deals Jeroen Kraak 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Action is voor veel producten in de keuken al het ideale adres. Het nieuwe gadget dat in de aanbieding is heeft koken echter nog nooit zo makkelijk gemaakt. En nog beter, hiermee bespaar je flink op je energierekening.

Hoewel het soms heerlijk is om uren te koken in je keuken, heb je er vaak de tijd niet voor. Je kan natuurlijk kiezen voor een magnetronmaaltijd, maar echt origineel is dat niet. Gelukkig is er een ideale optie bij Action.

Om precies te zijn is er nu een multicooker bij Action in de aanbieding. Niet alleen is het handig apparaat voor iedereen die een druk leven heeft, ook bespaart deze flink op je energierekening. En het is bovendien een handige toevoeging naast de barbecue van Lidl.

De ideale Action-aanbieding voor in de keuken

Met de multicooker heeft Action een grote keuken voor je in een pan gestopt. Dit apparaat kan braden, stomen, slowcooken en meer. Dat zijn functies waar je veel uiteenlopende gerechten mee kan klaarmaken. Het apparaat heeft een vermogen van 1000 W.

Het mooie aan dit keukengadget bij Action is dat je vooraf alles tot in de puntjes kan plannen. Met de 24-uur timer kan je maaltijden plannen en voorbereiden op je eigen tempo. Er is dus geen enkele haast nodig.

Action heeft ideale aanbieding voor je keuken en energierekening
De multicooker is ideaal voor in de keuken en je bespaart op je energierekening. (Afbeelding: Action)

Daarnaast krijg je bij deze aanbieding van Action ook een aantal accessoires. Bij de set zit een lepel, soeplepel en maatbeker. Bovendien kunnen alle losse onderdelen in de vaatwasser.

Besparen op je energierekening

Maar dit gadget, dat in de aanbieding is bij Action, is niet alleen een goede toevoeging voor je gerechten, het is ook nog eens goed voor het milieu. Het apparaat versnelt het kookproces twee tot zes keer. Dat zorgt ervoor dat je je tot 70 procent bespaart op je energierekening ten opzichte van regulier koken in je keuken.

Als je weleens eerder op zoek was naar een multicooker voor in je keuken, weet je dat de prijzen daarvoor behoorlijk kunnen oplopen. Action laat echter zien dat het ook heel anders kan. Door deze aanbieding ben je ‘maar’ 69,95 euro kwijt. En dan te bedenken dat je met deze investering ook nog bespaart op je energierekening.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen