Vergeet de Big Green Egg met deze spotgoedkope gasbarbecue van Lidl

Deals Jeroen Kraak 19 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Nederland is in de ban van de Big Green Egg, maar het is natuurlijk persé dé barbecue die je moet gebruiken deze zomer. Daarom stunt Lidl met een fantastische gasbarbecue voor een spotprijs.

De echte zomer is nog ver weg, maar het is wel slim om alvast te kijken of je een Big Green Egg kunt scoren. Of, als je graag wat geld in je zak wil houden, een gasbarbecue van de Lidl. Want de supermarktketen heeft een fantastisch model in de aanbieding.

De barbecue, die Lidl in de aanbieding heeft, is een echte gasbarbecue. Zo hoef je niet meer te knoeien met het aansteken van kooltjes en heb je volledige controle over de bereiding van je maaltijd.

Geen Big Green Egg, wel Lidl

Deze barbecue uit de Lidl-folder heeft precies zes pitten van elk 2,5 kW. Daarnaast is er ook een zijbrander aanwezig van 2,3 kW. Je kunt dus flink wat vlees tegelijk bereiden met deze aanbieding. De specifieke knoppen zorgen er bovendien voor dat je ze allemaal op verschillende standen kunt zetten.

Maar niet alleen de knoppen van deze Lidl-barbecue zorgen voor een optimaal resultaat. In de deksel zit ook een thermometer geïntegreerd, zodat je nauwkeurig kunt zien op welke temperatuur je het vlees gaart. Daarnaast zit er ook een extra warmhoudrek in, zodat je ook op lagere temperaturen kunt koken.

Lidl heeft deze week heetste aanbieding met ideale barbecue
(Afbeelding: Lidl)

Het bakken van vlees doe je op een groot grilloppervlak, dat bestaat uit een verchroomd rooster. Net iets anders dan bij de Big Green Egg, natuurlijk, maar wel effectief. Het vet wat er eventueel uitdruipt komt dan weer terecht op de uitneembare vetopvangbak. Zo wordt de barbecue, uit de Lidl-folder, geen grote bende.

Zoveel betaal je voor deze hete aanbieding

Je hoeft niet bang te zijn dat je je eigen vingers grilt in plaats van een barbecueworstje zodra je de barbecue uit de Lidl-folder opstart. Deze heeft een geïntegreerd piëzo-ontstekingssysteem wat ervoor zorgt dat het vuur met een klik aangaat.

Waar de prijs wel voor in vuur en vlam staat, is deze barbecue, want Lidl heeft een goedbereide aanbieding in de folder. Normaal kost deze barbecue in de winkel 219 euro, maar Lidl Plus-leden betalen nu 109,50 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen