Action verkoopt HP-laptop met touchscreen voor minder dan 300 euro

Deals Jeroen Kraak 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Action is niet de winkel waaraan je denkt als je op zoek bent naar een nieuwe laptop. Toch kan het een interessante optie zijn, want de winkel heeft nu een HP Elitebook voor minder dan 300 euro.

Als je een Windows-laptop zoekt, is er een dikke kans dat je een HP voorbij ziet komen. Het merk maakt degelijke exemplaren. Vooral de Elitebook-modellen zijn ideale machines om op te werken. Je verwacht ze dan ook niet zo snel bij Action.

Toch heeft de winkel ze nu wel in het assortiment. Dat betekent dat je voor weinig geld een prima laptop scoort. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

De HP-laptop die je nu voordelig scoort bij Action

De HP Elitebook 740 die je bij Action koopt, is namelijk refurbished. Dat wil dus eigenlijk zeggen tweedehands. Toch ligt het verhaal wel iets anders, want ze zijn weer hersteld naar nieuwstaat.

Omdat de laptop refurbished is, krijg je ook een jaar garantie op de hardware. Zo hoef jij je echt geen zorgen te maken over de kwaliteit. De HP-laptop draait op Windows 10 Pro.

Specificaties

Deze HP Elitebook bij Action heeft een 14-inch scherm. Je neemt ‘m dus ook heel makkelijk mee als je bijvoorbeeld buitenshuis werkt. Het gewicht van 1,99 kilo zorgt er tevens voor dat je letterlijk geen enorme last met je meedraagt.

Action verkoopt HP-laptop voor minder dan 300 euro
De computer bij Action. (Afbeelding: Action)

Aan de binnenkant zit een Intel Core i5-processor, die goed is voor 2,2GHz. Daarnaast zit er ook 8GB werkgeheugen in. Met een 128 GB SSD (opslag) sla je razendsnel documenten en programma’s op.

Het mooie aan deze laptop van HP is dat deze ook nog eens een speciaal touchscreen heeft. Zo kun je behalve met de muis, ook bijvoorbeeld een snelkoppeling aantikken met je vinger.

7 onmisbare Windows-codes die elke gebruiker wil kennen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen