Nieuwste AirPods Pro vanwege Black Friday goedkoper op de kop te tikken

Deals Jeroen Kraak 21 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel het vrijdag pas Black Friday is, zijn er nu al volop goede deals te vinden. Als je op zoek bent naar de AirPods Pro 2 is Amazon het ideale adres. Je scoort de nieuwe versie met USB-C-aansluiting nu met korting.

De AirPods Pro 2 zijn misschien wel de beste oordopjes op de markt. Zelf kan ik dan ook echt niet zonder ze. Of ik nu in het vliegtuig zit en geen snurkende passagier naast me wil horen, of als ik gewoon wil genieten van muziek in de trein, de oortjes maken sommige tijden net wat aangenamer. Nu kan jij ook genieten, want de AirPods Pro 2 zijn tijdens Black Friday goedkoper bij Amazon.

De AirPods Pro 2 met USB-C

Na drie jaar was het tijd voor een grondige update en bracht Apple de AirPods Pro 2 op de markt. Naast een betere geluidskwaliteit zorgt de nieuwe H2-chip ervoor dat de oordopjes ook 3D Audio ondersteunen.

Apple heeft de actieve ruisonderdrukking, en belangrijker nog de transparantiemodus, verbeterd om gebruikers nog beter te ondersteunen. Door de bekende druk van de Europese Unie heeft de iPhone 15 de overstap moeten maken naar USB-C, dus doen de oordopjes dat nu ook.

De AirPods Pro 2 zijn dus sinds dit najaar verkrijgbaar met USB-C-aansluiting. In de case zit bovendien de U1-chip die ervoor zorgt dat je de AirPods Pro 2 heel makkelijk kunt vinden via de Zoek mijn-functie. Als je ze dan nog steeds kwijt bent, kan die case ook een geluid afspelen via de ingebouwde speaker.

airpods pro 2 Amazon
(Afbeelding: Sahil Malik / Unsplash)

Flinke Black Friday-korting bij Amazon

Wie de AirPods Pro 2 met USB-C bij Apple koopt zal daar op dit moment 289 euro voor moeten betalen. Gelukkig kan het dankzij Black Friday en Amazon een stukje goedkoper.

Je tikt de oordopjes tijdens de Black Friday-week nu voor 239 euro op de kop. Dat is dus vijftig euro minder dan bij Apple zelf.

Black Friday bezorgt meesterlijke koffiezetapparaten Philips flinke korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen