Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 27 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn stunt met goedkoop alternatief voor de Big Green Egg

Elke dag speuren je vrienden van WANT het internet af voor de beste deals. Dit keer zijn we bij Albert Heijn terechtgekomen voor het ideale alternatief voor de Big Green Egg-barbecue.

Albert Heijn is natuurlijk de plek waar je jouw bananen, brood en cola koopt. Je kunt echter nog veel meer bij de supermarkt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een leipe barbecue van keramiek. Eentje die flink goedkoper is dan de traditionele Big Green Egg.

Albert Heijn stunt met Big Green Egg-alternatief

Bij Albert Heijn zijn op dit moment de BBQ-deals aan de gang. Hierbij geeft de supermarkt flinke korting op allerlei barbecueproducten. De deal die het meest in het oog springt is de Kamado, een goedkoper alternatief voor de Big Green Egg.

De Green Egg is natuurlijk dé barbecue voor de echte grill master. Toch ben je voor de kleinste toch al zo’n 702 euro kwijt. Gelukkig hoeven keramische barbecues echt niet zo duur te zijn. Een goede deal is de Kamado Compact bij Albert Heijn.

Deze keramische barbecue staat op een stevig onderstel met wieltjes en remmen. Daardoor staat die op een goede werkhoogte en is hij makkelijk te verplaatsen. Het keramiek zorgt ervoor dat het Big Green Egg-alternatief hoge temperaturen aankan. Veelzijdig dingetje, dus!

Deze barbecue voor je geld

Albert Heijn heeft twee verschillende modellen in de aanbieding. De eerste heeft een grilrooster van 33 centimeter. Op de powder coated top cap vind je een thermometer. Daarnaast is het apparaat gemakkelijk uit te breiden met veel accessoires zoals een pate setter.

Green Egg Albert Heijn
Ideaal voor op een zomeravond. (Afbeelding: Albert Heijn)

Zoals gezegd zijn er meerdere modellen. Zo is er ook een met een rooster van 47 centimeter. Deze is ideaal voor zes tot acht personen. Hierdoor is het een ideale gadget voor een feestje.

Beide Big Green Egg-alternatieven zijn nu flink goedkoper bij Albert Heijn. Je krijgt ze voor de volgende prijzen:

  • Grill Guru Kamado Compact: van 479 euro, voor 289 euro
  • Grill Guru Kamado Large: van 799 euro, voor 599 euro

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat stunten met 10 machtig goedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!