3 schoonmaakgadgets die je met flinke korting bij Albert Heijn scoort

Deals Jeroen Kraak 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Bij WANT houden we van korting. We zijn altijd op zoek naar de beste deals bij de grote winkels. Natuurlijk nemen we daarbij ook de Albert Heijn-folder onder de loep. Dit keer heeft s’ lands grootste supermarkt 3 ideale schoonmaakgadgets in de aanbieding, waaronder een heel handige stofzuiger.

Wie heeft er ooit zin om te stofzuigen? Nee, niemand natuurlijk. Het is een van de meest vervelende klusjes in het huishouden. Toch halen we de stofzuiger vaak zat van stal, omdat we geen stof in ons huis willen. Albert Heijn maakt het je nu een stukje makkelijker.

Albert Heijn komt met schoonmaakdeals

Laten we beginnen met het ouderwetse stofzuigen. Daarbij hoort dus een stofzuiger die je moet vasthouden. Dat wil je natuurlijk wel met een goed apparaat doen, want dat bespaart tijd, die je weer kunt besteden aan andere nuttige zaken zoals bingen op Netflix en Disney+.

Rowenta steelstofzuiger

Een merk waar je van op aankunt is Rowenta. Je zou bijna denken dat meneer of mevrouw Rowenta (daar gaan we even van uit) met de stofzuigerslang vast in de hand is geboren. Albert Heijn heeft nu de X-force Flex RH9637 in de aanbieding.

Rowenta stofzuiger
De ideale schoonmaakhulp. (Afbeelding: Albert heijn)

Het voordeel van dit model is dat het een echte steelstofzuiger is zonder snoer. Dat scheelt een hoop geklungel met draden die je om bijvoorbeeld de tafel moet leiden. Je krijgt er ook nog allerlei accessoires bij zodat je elk hoekje schoon krijgt. Je scoort ‘m nu met 90 euro korting.

Naeto robotstofzuiger

Zoals gezegd is dat het ouderwetse stofzuigen, want het kan nu nog makkelijker. Laten we het zuigen 2.0 noemen. Want laten we eerlijk zijn, het liefst doe je het helemaal niet, maar wil je het stof wel weghebben. Dat kan met de Naeto D8 die nu met 230 euro korting te koop is bij Albert Heijn.

Naeto stofzuiger Albert Heijn
Je moet natuurlijk niet te veel knoeien met wit poeder. (Afbeelding: Albert heijn)

De Naeto D8 is namelijk een robotstofzuiger. Dat betekent dus dat de stofzuiger al het werk uit handen neemt en automatisch jouw vloer schoonveegt. Dit model heeft een runtime van 100 minuten waardoor je met een beurt gewoon jouw kamers schoonveegt. 99 procent van de allergenen worden opgevangen.

Tefal stoomgenerator bij Albert Heijn

Zoals je bij Albert Heijn gewend bent, hebben we in dit lijstje voor jou ook nog een bonus. Een ander gadget dat een kwalitatief uitermate teleurstelling klusje weer net wat makkelijker maakt. We hebben het over de Tefal stoomgenerator.

Albert Heijn stoomgenerator
Geen stofzuiger, maar wel verrekte handig. (Afbeelding: Albert Heijn)

Tja, stoomgenerator is gewoon een ander woord voor stoomstrijkijzer, want dat klinkt natuurlijk niet heel sexy. De aanbieding bij Albert Heijn is dat overigens wel. Normaal kost deze 184 euro, maar nu betaal je er 99 euro voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen