Albert Heijn stunt met deze elektrische fiets voor onder de 1000 euro

Deals Jeroen Kraak 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij de aanschaf van een elektrische fiets ga je waarschijnlijk een paar fietsenwinkels af. Toch doe je er ook goed aan om even de Albert Heijn binnen te lopen. Niet voor een sportdrankje, maar voor je nieuwe e-bike. Deze week is er namelijk één in de aanbieding.

Albert Heijn is de plek voor je boter, kaas en eieren, maar deze week ook voor de elektrische fiets. In de folder kun je namelijk een aanbieding vinden. En niet zomaar één, maar een exemplaar dat met een prijs van onder de 1.000 euro ook betaalbaar is.

De elektrische fiets bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn kun je nu de Villette L’Amont eco bestellen. Deze elektrische stadsfiets heeft een achterwielmotor, zeven Shimano-versnellingen en een geïntegreerde accu van 10,4 Ah. Deze accu is uitneembaar, waardoor je hem makkelijk binnenshuis kunt opladen.

De elektrische fiets ziet er niet alleen prachtig uit voor de prijs, maar biedt ook extra comfort dankzij de geveerde voorvork en het comfortabele zadel. Daarnaast is het remmen ook eenvoudig, dankzij de mechanische V-brakes.

Op het LCD-scherm zie je de afgelegde afstand en kun je kiezen uit vijf verschillende ondersteuningsstanden. Er is zelfs een Walk Assist-functie waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk een trap of steile helling op kunt lopen terwijl je de fiets aan de hand hebt. Kortom, een ideale e-bike van Albert Heijn voor in de stad, waar je al deze hindernissen kunt tegenkomen.

Ook een iets duurder model

De elektrische fiets is verkrijgbaar in het blauw, wit en zwart voor 1.349 euro, maar nu is het exemplaar bij Albert Heijn flink goedkoper. Je betaalt 999 euro bij de supermarkt.

Albert Heijn stunt met elektrische fiets voor onder de 1000 euro
Met de e-bike op pad. (Afbeelding: Villette)

Heb je wat meer geld te besteden? Dan kun je ook een iets duurdere versie bij Albert Heijn vinden. Deze heeft een betere accu (13 Ah), waardoor je langer kunt fietsen. Dit exemplaar is 200 euro goedkoper dan normaal, waardoor je 1.249 euro betaalt.

3 gadgets die deze week veel voordeliger zijn bij Action

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen