Albert Heijn haalt meesterlijke stunt uit met goedkope 50-inch 4K smart tv

Deals Jeroen Kraak 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe smart tv? Dan is Albert Heijn wellicht op dit moment het juiste adres. Ze hebben een model van HiSense in de aanbieding dat ontzettend goed geprijsd is.

Een nieuwe televisie kan behoorlijk prijzig zijn. Vooral als je fijne features wilt voor een goede beeldkwaliteit; kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Albert Heijn laat echter zien dat het ook anders kan, met deze smart tv van HiSense.

HiSense smart tv in de aanbieding bij Albert Heijn

Misschien ken je HiSense nog niet, maar het merk heeft torenhoge ambities. Het bedrijf wil het Samsung van China worden en bouwt goede televisies. Bij Albert Heijn scoor je er nu een extra goedkoop.

Albert Heijn heeft een 50-inch 4K smart tv van HiSense in de aanbieding. Deze is voorzien van Quantum Dot technologie, waardoor er een hoger kleurbereik is. Hierdoor spatten de kleuren gewoon van je scherm af. Bovendien zorgen de LED’s ook nog voor nauwkeurige helderheid en contrast.

(Afbeelding: HiSense)

Maar het beeld van de smart tv wordt nog beter. Dat komt omdat, naast HDR 10+, ook Dolby Vision wordt ondersteund. Zo zie je op deze televisie, die je bij Albert Heijn koopt, een film of serie precies zoals regisseurs het echt bedoeld hebben.

Als een serie desondanks niet in 4K is, is dat geen probleem. De software van deze televisie schaalt het beeld op naar die standaard. Zo krijg je zelfs goed beeld wanneer een film of serie daar niet per se voor gemaakt is.

Optimaal Netflixen en gamen voor een prikkie

Voor de gamers heeft deze smart tv van HiSense bij Albert Heijn een speciale Game Mode Plus. Hierdoor worden spellen nog vloeiender weergegeven. Je console aansluiten doe je door een van de drie HDMI 2.0 poorten te gebruiken.

Zoals gezegd is dit een echte smart tv. Deze draait op het besturingssysteem VIDAA U6. Hierdoor installeer je makkelijk apps op je televisie, zoals bijvoorbeeld Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

De adviesprijs van deze HiSense smart tv ligt op 629 euro, maar door de aanbieding bij Albert Heijn betaal je nu een stuk minder. Hij kost je nu 369 euro.

Lidl doet meesterlijke zet met korting op koffiezetapparaat van je dromen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen