Albert Heijn stunt met prijs voor goedkoop Philips Hue-alternatief

Deals Jeroen Kraak 10 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je het hebt over slimme verlichting, kom je al snel uit bij merken als Philips Hue en Nanoleaf. Toch kan het nog veel voordeliger als je deze week naar Albert Heijn gaat. Ze hebben nu slimme lampen en andere Smart Home-producten van Hombli in de aanbieding.

Hombli is, net zoals Philips Hue en Nanoleaf, een bedrijf dat je huis wil omtoveren tot een Smart Home. Zo heeft het slimme lampen, stekkers en rookmelders in het assortiment.

Albert Heijn is nu niet de winkel waar je dat verwacht te kopen, maar net zoals Lidl heeft het soms gadgets in het assortiment. Je kunt nu verschillende producten van Hombli scoren voor een lagere prijs. In de folder van deze week vind je bijvoorbeeld lampen.

Hombli als alternatief voor Philips Hue

Een van de beste gadgets die je deze week bij Albert Heijn vindt, is de Hombli Smart Lamp RGB. Het fijne aan deze lamp is dat je geen speciale Bridge nodig hebt, zoals bijvoorbeeld Philips Hue. Je koppelt de slimme lamp meteen aan je wifi-netwerk. Je bedient de lamp eenvoudig met de speciale Hombli-app.

De slimme lamp van Hombli, die je nu bij Albert Heijn scoort, geeft wit en gekleurd licht. Je dimt de lamp precies zoals je wilt via de app. Je kunt, net zoals bij Philips Hue, speciale scènes maken.

Albert Heijn stunt met prijs voor goedkoop Philips Hue-alternatief
De slimme lamp. (Afbeelding: Hombli_

Naast de eigen Hombli-app kun je ook gebruikmaken van Google Home, Apple Woning of Amazon Echo. Dat betekent dat je Google Assistent, Siri en Amazon Alexa de opdracht kunt geven om het licht aan of uit te doen, of te veranderen van kleur.

Nu flink goedkoper bij Albert Heijn

Met een prijs van 19,95 euro is de lamp van Hombli voordeliger dan Philips Hue, maar de aanbieding in de Albert Heijn-folder gaat nog een stapje verder. De tweede krijg je namelijk gratis.

Overigens geldt die aanbieding niet alleen voor de normale slimme lamp van Hombli, maar ook voor spotjes. Daarnaast zijn ook de slimme stekker en rookmelder flink voordelig. Ook daarvoor geldt dat de tweede gratis is bij Albert Heijn.

CES 2024 | Dit nieuwe AI gadget maakt je iPhone of Android-toestel overbodig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen