De iPhone 11 en SE (2020) zijn nu een stuk goedkoper bij Albert Heijn

Deals Jeroen Kraak 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een iPhone? Dan kun je naar Bol.com, Mediamarkt of natuurlijk de Apple Store. Toch kan het flink goedkoper. Daarvoor ga je niet naar bovengenoemde winkels, maar juist naar Albert Heijn.

Albert Heijn is natuurlijk de winkel waar je naartoe gaat voor je fles cola, je halve krentenbrood of je bakje aardbeiyoghurt. Maar het is ook een winkel die regelmatig gadget verkoopt. Oké, niet zo vaak als Lidl, maar af en toe zijn er leuke aanbiedingen. Nu kun je er terecht voor je volgende iPhone.

iPhone 11 en SE goedkoper bij Albert Heijn

Albert Heijn biedt namelijk verschillende refurbished iPhone-modellen aan die je met korting kunt kopen. Dit zijn telefoons die gerenoveerd zijn, zodat ze nog steeds optimaal werken. Bij de supermarkt heb je de keuze tussen de iPhone 11 en de SE uit 2020.

Dit is de 11

Laten we beginnen bij de iPhone 11. Het was het vlaggenschip van Apple zo’n drie jaar geleden. Dat die wat ouder is, betekent niet dat je er niets meer aan hebt. Het is nog steeds een hartstikke fijn toestel.

Aan de binnenkant van de iPhone 11 zit de Apple A13-chip die nog steeds erg snel is. Aan de achterkant zit een 12 megapixel ultragroothoek- en groothoekcamera waarmee je prachtige kiekjes maakt. Met het 6,1-inch Liquid Retina HD-display zie je ook series in prima kwaliteit.

Bij Albert Heijn heb je de keuze uit 64 of 128 GB geheugen en een aantal verschillende kleurtjes. Voor het 64 GB-model betaal je 399 euro en voor de 128 GB-versie ligt dat bedrag op 449 euro.

Apple iPhone 11 review
De iPhone 11 (Afbeelding: Dominick Vietor / WANT)

De iPhone SE (2020)

Het tweede model is een stuk goedkoper. Het gaat om de iPhone SE uit 2020, de tweede generatie, dus. Je hebt de keuze uit zwart, wit en rood. Net zoals de iPhone 11 heeft ook dit model dezelfde A13 chip. Een groot verschil is het scherm. Bij de SE is de ‘vertrouwde’ home-knop nog aanwezig.

Dat scherm is overigens van iets mindere kwaliteit dan de 11. In plaats van de Liquid Retina HD, krijg je een gewoon Retina HD-display die iets kleiner is, 4,7-inch om precies te zijn. Aan de achterkant zit een 12 megapixel groothoekcamera.

Albert Heijn heft zowel het 64 als 128 GB model in de aanbieding. Voor de iPhone SE-modellen betaal je respectievelijk 209 en 249 euro.

Mediamarkt stunt met de prijs van de Apple Watch Series 8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen