Aldi heeft de ideale aanbieding voor iedereen die een Dyson te duur vindt

Deals Mark Hofman 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Iedere week staat de Aldi-folder vol met heerlijke aanbiedingen op toffe gadgets. In week 46 steelt een goedkoop Dyson-alternatief de show, maar daar blijft het niet bij.

Na de erotische gadgets van Kruidvat en het waanzinnige koffiezetapparaat bij Lidl maken we vandaag kennis met de aanbiedingen die Aldi deze week voor ons klaar heeft staan.

Aldi komt met Dyson-alternatief voor een prikkie

Dyson heeft een machtig aanbod aan stofzuigers waar de Ghostbusters jaloers naar kijken. Thuis heb ik de magistrale V15 staan (klinkt als een auto) met zo’n kek lasertje waardoor je vloer een stuk viezer lijkt dan hij daadwerkelijk is.

Eerlijkheid gebiedt me echter te zeggen dat ik geluk heb met mijn werk, want persoonlijk zou ik nooit 600 euro lappen voor een stofzuiger. En jij waarschijnlijk ook niet.

Dyson V15 Detect
Hij gaat haaaaaaard (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

Wat dat betreft heeft de Aldi deze week de perfecte aanbieding in de folder staan. Voor nog geen tiende van de prijs van het echte werk, haal je een Dyson-alternatief in huis.

Maak kennis met de 2-in-1 accu steelstofzuiger van Ambiano.

Ambiano’s 2-in-1-steelstofzuiger bij Aldi

Hoewel dit niet altijd het geval is bij dergelijke aanbiedingen, moet ik eerlijk bekennen dat de 2-in-1-steelstofzuiger van Ambiano wel echt op een Dyson lijkt.

Het gebrek aan het snoer en de kleur van de zuigmond werken daar overigens uitstekend aan mee. Het compartiment waar het stof wordt opgeslagen ziet er overigens wel iets anders uit qua vorm.

Dyson te duur? Aldi heeft deze week de perfecte aanbieding
(Afbeelding: Aldi)

Dit goedkope Dyson-alternatief heeft een 2-in-1 filtersysteem, een filter voor grof stof en beschikt over een wasbaar HEPA-filter. Het maximale vermogen is 2200mAh en de stofzuiger heeft twee verschillende standen.

Bij aanschaf krijg je via de Aldi niet alleen de stofzuiger zelf, maar word je ook voorzien van accessoires. Denk hierbij aan een vloermondstuk, meubelmondstuk en een wandhouder.

Vanaf aanstaande zaterdag (18 november 2023) is dit goedkope Dyson-alternatief in de aanbieding. Je betaalt tijdelijk slechts 69,99 euro voor de steelstofzuiger.

Niet alleen een Dyson-alternatief in de aanbieding

Bij WANT hebben we de afgelopen jaren de gewoonte ontwikkeld om aan het begin van iedere week de Aldi-folder, net als die van de Lidl en het Kruidvat, goed in de gaten te houden. De reden: ze staan vol met gadgets in de aanbieding.

Dyson te duur? Aldi heeft deze week de perfecte aanbieding
(Afbeelding: Aldi)

Naast het Dyson-alternatief biedt Aldi deze week ook:

  • Hygrometer | 4,99 euro | vanaf zaterdag 18 november
  • Draadlozer deurbel | 14,99 euro | vanaf zaterdag 18 november
  • Beletteringsapparaat | 22,99 euro | vanaf zaterdag 18 november
  • Keramische ventilatorkachel | 39,99 euro | vanaf zaterdag 18 november

Benieuwd naar alle aanbiedingen op het gebied van technologie? Op deze pagina vind je al onze uitgelichte producten van de week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen