3 stomende aanbiedingen die je nu vindt in de Aldi-folder

Deals Jeroen Kraak 10 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is de grote concurrent van Lidl en net zoals die supermarkt heeft het ook flink wat gadgets in de folder staan. Wij zetten de drie beste aanbiedingen voor je op een rij zodat je ze niet hoeft te missen.

Aldi is de ideale plaats om goedkoop producten te scoren. Dan hebben we het niet alleen over brood en kaas, maar ook gadgets. Je vrienden van WANT bladeren de folder van de supermarkt door zodat jij de beste aanbiedingen niet hoeft te missen.

3 gadgets uit de Aldi-folder

Maar wat zijn nu de allerbeste gadgets uit de Aldi-folder? Hier komen ze.

#1 Kärcher stoomreiniger

Als je een goede stoomreiniger wil, kom je automatisch bij Kärcher uit. Het merk maakt de beste exemplaren die voor een fantastisch resultaat zorgen. Dit exemplaar is geschikt voor diepe stoomreiniging zonder dat je daarbij reinigingsmiddelen nodig hebt.

Bij deze Kärcher stoomreiniger krijg je allerlei accessoires zoals verschillende opzetstukken. Het apparaat heeft bovendien een maximale druk van 3.2 bar. Je vindt ‘m nu in de Aldi-folder voor 99,99 euro.

Kärcher hogedrukreiniger Aldi folder
(Afbeelding: Aldi)

#2 Ruitenreiniger in de Aldi-folder

Maar die stoomreiniger is niet het enige Kärcher-product dat deze week in de Aldi-folder staat. De supermarkt heeft nu ook een ruitenreiniger in het assortiment, waarmee je elk vies raam weer glimmend maakt.

Het fijne aan deze ruitenreiniger is dat die geen strepen achterlaat, iets wat normaal gesproken ontzettend vaak gebeurt. Normaal kost dit apparaat van Kärcher je 79,95 euro, maar hij is nu in de Aldi-folder te vinden voor 39,99 euro.

3 stomende aanbiedingen die je nu vindt in de Aldi-folder
(Afbeelding: Aldi)

#3 Accuschroevendraaier

Van buiten verplaatsen we ons naar binnen, want ook daar is een hoop te doen. Bij Aldi scoor je nu de beste vriend als je binnenkort een Ikea-kast in elkaar moet zetten: de accuschroevendraaier.

Deze accuschroevendraaier uit de Aldi-folder is zowel links- als rechtsdraaiend. Om nog beter te kunnen werken in donkere hoekjes heeft deze een geïntegreerd led-lampje. Je krijgt er ook nog eens 28 accessoires bij. Je haalt ‘m bij de winkel voor 17,99 euro.

(Afbeelding: Aldi)

https://www.want.nl/kruidvat-folder-aanbiedingen-week-41-2023/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen