Aldi heeft deze week een heerlijk koffiezetapparaat in de folder

Deals Jeroen Kraak 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT gaan wekelijks op zoek naar de beste gadgets. Dat doen we bij de grote winkels als Bol en Coolblue, maar ook bij winkels waar je het niet verwacht. Zo kijken we regelmatig ook bij Aldi, want ook daar zijn gadgets te vinden, zoals een koffiezetapparaat.

Aldi is de winkel voor je dagelijkse boodschappen zoals bananen en kwark, maar regelmatig vind je in de folder ook gadgets voor in huis. Ook deze week is het weer raak. Je scoort er een bijzonder koffiezetapparaat voor de echte liefhebber van authentieke koffie.

Deze lijkt namelijk erg veel op een koffiezetapparaat die je wellicht kent van vroeger, maar hij heeft wel een aantal moderne functies.

Het koffiezetapparaat uit de Aldi-folder

Het koffiezetapparaat van Aldi heeft ruimte voor 1,5 liter water. Daarmee zet je 12 kopjes koffie. Hoe je je koffie precies wil, regel je met de knoppen en het schermpje aan de voorkant van de machine. Je kiest welk programma je wil en hoe sterk je koffie moet zijn. Je hoeft dus niet meer te zitten knoeien met schepjes.

Sterker nog, bij dit koffiezetapparaat kun je zowel gemalen als hele koffiebonen stoppen. Het apparaat kan die bonen zelf vermalen zodat je geniet van een vers kopje koffie.

(Afbeelding: Aldi)

Het is dus een traditioneel koffiezetapparaat met functies die je tegenwoordig vooral vindt op een moderne espressomachine. Het is dus een apparaat dat echt van pure koffie houdt, zonder allerlei poespas zoals schuim. Melk voeg je gewoon toe aan je kopje zelf.

Zoveel betaal je

Maar naast deze heerlijke functie heeft dit koffiezetapparaat bij Aldi een warmhoudfunctie. Zo blijft je vers gezette kan koffie een langere tijd goed. Zo hoef je niet elke keer opnieuw de machine aan te slingeren.

De grote vraag is hoeveel het koffiezetapparaat kost. Hij kost minder dan een speciale espressomachine, maar is nog steeds niet heel goedkoop. Toch is het een ideaal gadget dat je nu voor 99,99 euro op de kop tikt bij Aldi.

Google waarschuwt voor deze 13 gevaarlijke Android-apps

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen