Aldi stunt deze week met Bluetooth-speaker en stofzuiger in folder

Deals Jeroen Kraak 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Aldi is deze week de ideale plek om een Bluetooth-speaker of een stofzuiger te scoren. Goed, die laatste is geen Dyson, maar hij is wel veel goedkoper dankzij de aanbieding in de folder.

Bij WANT speuren we wekelijks de folders af op zoek naar de beste aanbiedingen voor jou. Zo weet jij waar je het goedkoopst heerlijke gadgets kunt scoren en kunnen wij voor onszelf een boodschappenlijstje maken van wat er deze week weer op het menu staat.

We kijken dus niet alleen bij Bol en Mediamarkt, maar ook bij Kruidvat, Lidl en Aldi. Die laatste heeft deze week een heerlijke Bluetooth-speaker en stofzuiger in de aanbieding.

De stofzuiger die nu in de aanbieding is bij Aldi

Laten we als eerste beginnen bij de stofzuiger van Aldi. Dit exemplaar van het merk Tomado heeft een actieradius van acht meter, waardoor je hem in de hele kamer kunt gebruiken.

Met een vermogen van 700 W zorgt de stofzuiger uit de Aldi-folder ervoor dat je woning keurig schoon wordt. Het HEPA 12-filter zorgt er bovendien voor dat er geen stofdeeltjes of bacteriën na het opzuigen naar buiten komen.

Aldi stunt deze week met Bluetooth-speaker en stofzuiger in dolder
(Afbeelding: Aldi)

Het fijnste aan deze stofzuiger, die in de aanbieding is bij Aldi, is dat hij geen zak nodig heeft. In plaats daarvan komt het vuil terecht in een opvangbak van 2 liter. Je kunt dus zonder probleem je hele huis schoonmaken, tenzij je in een villa woont en een enorme puinzooi hebt gemaakt.

Normaal kost deze stofzuiger 79,99 euro, maar deze week staat hij in de Aldi-folder voor 59,99 euro. Dat is dus 20 euro die je gewoon van de prijs wegzuigt.

Ook een Bluetooth-speaker in de folder

Van de stofzuiger gaan we naar een Bluetooth-speaker bij Aldi. Hij heeft 2X 220 W RMS, dus muziek hoor je ook echt goed. Op een volle lading gaat hij tot vier uur mee.

Hij is simpel in de bediening, want alle knoppen vind je aan de bovenkant. Daarmee stel je het volume in, kies je de EQ en pas je aan wat je maar wil.

Aldi stunt deze week met Bluetooth-speaker en stofzuiger in dolder
(Afbeelding: Aldi)

Het meest opvallende aan deze Bluetooth-speaker uit de Aldi-folder, is echter de buitenkant. Het is namelijk mogelijk om lichteffecten in te stellen. Zo is de speaker ook meteen een echte eyecatcher.

Wil je er nog meer een show van maken? Dat kan, want er zit ook nog een microfoon bij deze Bluetooth-speaker, waardoor je er zelfs de beste nummers op zijn slechtst mee kunt karaoken. Wees wel lief voor de buren!

Normaal kost deze speaker 119,99 euro, maar nu vind je hem terug in de Aldi-folder voor 89,99 euro. Handig om dus van muziek te genieten als je de stofzuiger gebruikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen