Aldi schopt je frituurpan uit de keuken met goedkopere Philips Airfryer

Deals Jeroen Kraak 20 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Heb je nog steeds een friteuse in je keuken staan? Stop daarmee! Deze week heeft Aldi een echte Philips Airfryer in de aanbieding.

We weten dat het ongezond is, maar een frietje of frikandel op zijn tijd kunnen we gewoon niet weerstaan. Als je dat toch wil eten, dan maar zo gezond mogelijk. Een Philips Airfryer is daarvoor je beste vriend.

Normaal kan een Philips Airfryer je flink wat geld kosten, maar dat is deze week niet het geval. Aldi heeft er nu eentje in de folder staan voor een lagere prijs.

De Philips Airfryer bij Aldi

Je hebt vast weleens van de Philips Airfryer gehoord, al is het van je buurvrouw die zelf apetrots is dat ze er eentje heeft. Simpel gezegd frituur je met hete lucht in plaats van olie, waardoor voedsel veel minder vet is. Volgens Philips zelf is dit tot wel 90 procent minder.

Zo voel je jezelf dus veel minder schuldig als je een keer zin hebt in een frietje of frikandel. Je gooit ze gewoon in het apparaat en ze krijgen net zo’n krokant jasje en een heerlijk zachte binnenkant.

Aldi stunt in folder met Philips Airfryer voor weinig
(Afbeelding: Aldi)

Het model dat je nu goedkoper bij Aldi scoort heeft een inhoud van 4,1 liter. Je kan dus flink wat friet of snacks tegelijkertijd klaarmaken. Met een vermogen van 1400 W zijn je favoriete snacks ook gewoon snel klaar.

Dit kost de aanbieding nu

Maar je hoeft het bij de Philips Airfryer echt niet alleen bij standaard frituurvoedsel te houden. Het apparaat is juist geschikt om ook andere gerechten te bereiden. Om ideeën daarvoor te krijgen hoef je alleen maar de NutriU-app te downloaden op je smartphone.

Zoals gezegd is het apparaat deze week flink goedkoper bij Aldi. Normaal betaal je voor dit model 109,99 euro, maar de supermarkt heeft ‘m nu voor 35 euro minder in de folder. Hierdoor betaal je voor het model nog maar 74,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen