Altijd al een Dyson willen hebben? Aldi stunt met (goedkoop) alternatief!

Gadgets Mark Hofman 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Op het gebied van stofzuigers is Dyson heer en meester. De draadloze modellen van het bedrijf zijn voorzien van veel toffe functionaliteiten en maken van de nood een deugd. Dat mag overigens ook wel, want ze kosten een vermogen.

Dyson’s goedkoopste draadloze steelstofzuiger, de V8 Motorhead, heeft op dit moment een prijskaartje van €299. Helaas is dit een aanbieding en betaal je normaal gesproken €349 voor het product. Een flink bedrag dat jij jezelf kunt besparen wanneer je een beetje flexibel bent in je eisen. Aldi heeft namelijk een uitstekend alternatief voor je.

Aldi stunt met goedkoop Dyson-alternatief

De stofzuigers van Dyson bieden een dusdanig gebruiksgemak, dat stofzuigen bijna leuk wordt. Zover zou ik niet willen gaan, maar het is op deze manier oprecht een stuk minder vervelend om je huishoudelijk taak te verrichten. Of dat je €349 waard is, dat kan ik natuurlijk niet voor jou beslissen.

Wat ik wel kan is een alternatief aanbieden. De Aldi stunt deze week namelijk met een draadloze steelstofzuiger die, op zijn manier, voorzien is van de nodige slimme functionaliteiten. Dankzij de Auto-stand past de stofzuiger automatisch de zuigkracht aan naar je behoeften. Bepaal je liever zelf hoe hard hij zuigt, dan zet je ’em op de Max of de Eco stand.

Goodkoop Dyson Aldi
Pittig lekker dingetje, hoor! (Afbeelding: Aldi)

Het desbetreffende model van Aldi gaat tot 60 minuten mee op een volle lading, is voorzien van een 5-traps filtratiesysteem en is makkelijk aan de muur te bevestigen.

Op dit moment tik je de slimme stofzuiger voor €84,99 op de kop bij Aldi.

Meer goede deals

Je verwacht het misschien niet, maar winkels als Aldi en de Lidl zijn meer dan alleen supermarkten. De keten verkopen namelijk ook wekelijks een hoop interessante gadgets die je, in bijna alle gevallen, voor een prikkie op de kop kunt tikken.

Op zoek naar toffe gadgets? Deze 10 zijn nu lekker scherp geprijsd

Om die reden schrijven we iedere maandag een handig artikel over de meest interessante deals voor die week. Benieuwd wat Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deze week te bieden hebben? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen