Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: nog eens 5 (on)opvallende gadgets voor het thuiswerken

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 gadgets die het thuiswerken misschien wat makkelijker maken, of toch niet?

Baseus magnetische kabelbeschermer en -organizer

Een kabelbeschermer is een essentiële gadget voor wie niet zuinig met zijn spullen omgaat. Al kunnen deze personen misschien ook gewoon wat beter hun best doen om op hun spullen te letten. Deze kabelbeschermer van Baseus is echter ook een handige gadget voor in je thuiswerkplek. De kabelbeschermer functioneert namelijk tegelijkertijd als organizer voor je kabels dankzij het handige magnetische plaatje waar je ze zo op ‘plakt’.

Baseus kabel organizer
Magnetische kabelbeschermer en -organizer (Afbeelding: AliExpress)

2,83 euro

Onopvallende draadloze QI oplader

Wie niet van kabels houdt kan voor deze draadloze QI oplader kiezen die onder de tafel moet worden bevestigd. Oké, de oplader zelf is niet draadloos en heeft een kabel. Wanneer je smartphone op tafel ligt en oplaadt dankzij de lader onder de tafel zie die kabel natuurlijk niet. En daar gaat het om.

14,74 euro

QI oplader AliExpress
Draadloze QI-oplader (Afbeelding: AliExpress)

AliExpress topper: Logitech K580 draadloos toetsenbord

Op AliExpress staan ontelbaar veel verschillende toetsenborden waaronder een groot aantal Logitech toetsenborden. Met een toetsenbord van dit bekende en betrouwbare merk kun je haast geen miskoop doen. Behalve als het een neppe Logitech gadget is natuurlijk. Enfin. Dit toetsenbord werkt draadloos en heeft een handig ingebouwd tablet-/smartphone standaard zodat je al je schermen recht onder je neus kunt hebben.

Logitech K580 2.4G
Logitech K580 toetsenbord (Afbeelding: Logitech)

31,69 euro

Baseus draadloze QI oplader en smartphone-/tablet standaard

Een andere manier waarop je al je schermen recht onder je neus kunt hebben is door je smartphone of tablet in een apart standaard naast je laptopstandaard te plaatsen. Als een soort extra monitor. Het voordeel van dit standaard van Baseus is dat hij ook stiekem functioneert als een draadloze QI oplader voor je toestel. Mist die over de QI-functionaliteit beschikt natuurlijk.

Baseus QI lader AliExpress
QI-lader en standaard (Afbeelding: AliExpress)

16,71 euro

Typisch AliExpress: kussen voor wat extra comfort

Een goede stoel is essentieel tijdens het werken. Wiens baas niet investeert in de thuiswerksituatie van zijn werknemers kan op Ali terecht voor een multifunctioneel kussen. Al vragen we ons sterk af of dit kussen bij je thuis wordt afgeleverd voordat je een hernia hebt gekregen van die ellendige klapstoel van je.

AliExpress kussen
Zitkussen voor op bureaustoel (Afbeelding: AliExpress)

9,90 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!